Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Wit 38 cm 2-knoops

Productinformatie
38 cm
€ 3,49
€ 3,49

Flostouw Wit 38 cm 2-knoops is een flostouw tegen tandplak en een speeltje ineen en is geschikt voor iedere hond.

  • Leuk speelgoed
  • Middel tegen tandplak
  • Voorkomt slechte adem

Meer informatie

Flostouw Wit 38 cm 2-knoops

Flostouw Wit 38 cm 2-knoops is een flostouw tegen tandplak en een speeltje ineen en is geschikt voor iedere hond. Dit leuke flostouw met 2 knopen is gemaakt van 100% katoen en staat garant voor urenlang speelplezier. Tegelijkertijd vermindert het flostouw de vorming van tandplak en helpt zo het gebit gezond te houden en een slechte adem te voorkomen. Het touw is geschikt voor alle soorten honden.

  • Leuk speelgoed de hond
  • 100% katoen
  • Vermindert de vorming van tandplak
  • Helpt een slechte adem voorkomen
  • Geschikt voor alle soorten honden

Bij Brekz kunt u de beste flostouwen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Wit 38 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gekleurd flostouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops. Een overzicht van al onze flostouwen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
11-06-2019
4
4
4
4
4
Is toch een makkelijk te slopen flostouw, binnen een paar dagen lagen overal de losse witte draadjes. De knopen blijven wel goed zitten, dat is heel fijn. Als die eruit zijn dan kun je zo'n touw gelijk beter weggooien.
25-08-2018
4
4
4
4
4
Mijn hond vind dit een van de heerlijkste manieren om haar tijd door te brengen door op dit flostouw te bijten en ik ben blij dat ze liever op dit touw bijt dan op mijn meubelen tijdens mijn afwezigheid, dus iedereen tevreden
31-10-2017
4
4
4
4
4
Mijn hond Bear (9maanden) is er erg blij mee. Hij is echter een echt "knaagdier" en heeft het touw in twee weken doormidden! Geen probleem, voor de prijs mag hij weer een nieuwe!