Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Wit 32 cm 2-knoops

Productinformatie
32 cm
€ 2,49
€ 2,49

Flostouw Wit 32 cm 2-knoops is een flostouw en een leuk speeltje en is geschikt voor iedere hond.  

  • Leuk speelgoed voor de hond
  • Middel tegen tandplak
  • Bestaat uit 100% katoen

Meer informatie

Flostouw Wit 32 cm 2-knoops

Flostouw Wit 32 cm 2-knoops is een flostouw en een leuk speeltje en is geschikt voor iedere hond. Met het flostouw haalt u niet alleen een leuk speeltje, maar ook een probaat middel tegen tandplak in huis. Het bestrijden van tandplak is goed voor het gebit en voorkomt een slechte adem. Dit touw heeft twee knopen en bestaat voor volledig uit katoen.

  • Leuk speeltje voor iedere hond
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Probaat middel tegen vorming van tandplak
  • Voorkomt een slechte adem

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Wit 32 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter flostouw? Kijk dan eens bij Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops. Een overzicht van al onze flostouwen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
03-06-2019
4
4
4
4
4
Zeer slechte kwaliteit, alle draden laten direct los
16-02-2018
4
4
4
4
4
Prima flostouw, mijn herderpup is er blij mee
23-10-2017
4
4
4
4
4
Prima flostouw voor een middelgrote hond. Is niet meteen kapotgekauwd.