Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops

Productinformatie
40 cm
€ 8,49
€ 8,49

Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops is een extra dik flostouw voor de hond en is zowel een speeltje als een middel tegen tandplak.

  • Leuk speelgoed
  • 100% katoenen touw
  • Effectief middel tegen tandplak

Meer informatie

Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops

Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops is een flostouw  voor de hond en is zowel een speeltje als een middel tegen tandplak. Het flostouw bestaat voor 100% uit katoen en is een vermakelijk speeltje voor uw hond. Daarnaast is het een probaat middel tegen tandplak en een slechte adem. Zo krijgt u de ideale combinatie tussen vermaak en gezondheid voor uw huisdier.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een korter wit flostouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Wit 20 cm 2-knoops. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
26-05-2019
4
4
4
4
4
Stevig touw
08-10-2018
4
4
4
4
4
Voor mijn labrador een prima maat. Past goed in de bek en is niet te lang, zodat ie met kopschudden zichzelf niet knock out slaat.
19-08-2017
4
4
4
4
4
Goede kwaliteit, stevig materiaal