Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flostouw Wit 27cm 2-knoops

Productinformatie
27 cm
€ 1,49
€ 1,49

Flostouw Wit 27cm 2-knoops is speelgoed voor de hond, waarmee hij zijn energie kwijt kan, wat daarnaast het gebit reinigt. 

  • Gemaakt van 100% katoen
  • Voorkomt slechte adem 
  • Gezond gebit en tandvlees

Meer informatie

Flostouw Wit 27cm 2-knoops

Flostouw Wit 27cm 2-knoops is leuk speelgoed voor uw hond, gemaakt van 100% stevig katoen en heeft twee knopen aan de uiteinden. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat uw hond zich niet verveelt, zonder dat u zelf met hem hoeft te spelen. Hiermee kan hij zijn energie kwijt. Dit is goed voor hem en daarom is het belangrijk dat uw huisdier genoeg gevarieerd speelgoed heeft. Ook gaat het kauwen op een flostouw tandplak tegen en voorkomt het een slechte adem. Het stimuleert de doorbloeding van het tandvlees en poetst de tanden. Al met al een goede manier om het gebit gezond een schoon te houden. Ook te gebruiken met z'n tweeën, bijvoorbeeld bij het doen van een trekspelletje. Dit versterkt de relatie tussen hond en baas. 

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar en dit is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste flostouwen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Wit 27cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander flostouw?

Bent u op zoek naar een groter flostouw? Bekijk dan ons Flostouwen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops. Dit is precies dezelfde, alleen dan een stuk groter. Op deze pagina verkopen we ook flostouwen in andere kleuren. Een voorbeeld hiervan is de Flostouw Gekleurd 28 cm 2-knoops. Dit is ook weer bijna precies dezelfde, alleen dan met een aantal vrolijke kleuren.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
15-11-2018
4
4
4
4
4
Eigenlijk alleen maar gekocht zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, maar de hond van mijn moeder vind hem prachtig.
25-03-2017
4
4
4
4
4
Onze hond had hem binnen een half uur al helemaal uit elkaar getrokken.
02-01-2017
4
4
4
4
4
Altijd snelle levering tegen een goede prijs voor de artikelen en heel veel keus