Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 7,09
€ 7,09

Dit Denta Fun Speeltouw met Bal is een leuk speeltje voor honden. Het touw is gevlochten en heeft een handvat voor het samen spelen met uw hond. Het touw is circa 38 cm lang en de bal heeft een doorsnede van 8 cm.


Meer informatie

Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden

Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden is een hondenspeeltje van prachtige kwaliteit waar zowel uw hond als u veel plezier aan kan beleven.

Om ervoor te zorgen dat uw hond zich niet gaat vervelen is het belangrijk dat uw huisdier veel en gevarieerde speeltjes heeft. Bovendien zorgt het samen spelen met uw hond ervoor dat de band tussen u en uw huisdier zich versterkt. Met het Denta Fun Speeltouw voor honden kan uw viervoeter lekker zijn of haar overtollige energie kwijt. Bent u op zoek naar een speeltouw van goede kwaliteit? Dan is dit Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden zeker iets voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Denta Fun Speeltouw voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden

  • doorsnede bal is 8 cm
  • touw is circa 38 cm lang
  • goede grip voor zowel baas als hond
  • uitermate geschikt voor trekspelletjes


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Tandverzorgende werking Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden

Wanneer uw hond zijn of haar tanden in het Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden zet zal het gevlochten touw langs de tanden en het tandvlees schuren. Dit stimuleert het tandvlees en verwijderd eventuele tandplak. Op deze manier houdt u het gebit van uw hond spelenderwijs extra schoon en het tandvlees gezond.
 

Ander product?

Zoekt u naar andere hondenspeeltjes? Kijk dan op de pagina van het hondenspeelgoed. Bent u op zoek naar een ander product van Denta Fun? Bekijk dan bijvoorbeeld het Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
3.2 / 5 (5)
24-08-2019
4
4
4
4
4
Stevig touw, viel onmiddellijk in de smaak bij onze viervoeter
21-12-2018
4
4
4
4
4
Deze is zo stuk. De hond heeft er geen plezier van gehad
17-01-2018
4
4
4
4
4
Stevig voor z'n prijs en honden zijn er blij mee . Leveringen ook altijd correct volgens mail die je krijgt.
18-12-2017
4
4
4
4
4
Het touw voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
08-05-2017
4
4
4
4
4
Het product is totaal niet geschikt gebleken voor mijn hond, namelijk naar10minuten was het al stuk gebeten .. Weet dat dit gebeurt maar 10 minuten is wel erg snel .. Dus niet tevreden..