Flexi hondenriemen
4
4
4
4
4
(5)

Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

De Flexi New Comfort S Tape is een sterke Flexi voor kleine tot middelgrote honden.

  • Platte lijn van 5 meter
  • Geschikt voor honden tot 15 kg
  • Uit te breiden met LED Light System en Multibox

Wegens aanpassing van de fabrikant kan de kleur van de band op de foto afwijken.


Meer informatie

Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Met de Flexi New Comfort S Tape 5 meter  beschikt u over een platte, sterke flexibele treklijn, die u kunt gebruiken bij het uitlaten van uw hond. Deze hondenriem is geschikt voor middelgrote honden tot 15 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip voor een gemakkelijke bediening. U kunt tijdens het uitlaten de lijn in de flexi  tot 5 meter uitrollen, zodat uw hond een maximale bewegingsvrijheid heeft. Wannneer uw hond weer behoefte heeft om dicht bij u te lopen, wordt de flexi weer ingerold.

Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

  • Geschikt voor honden tot 15 kg.
  • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
  • Met praktisch remsysteem
  • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
  • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
  • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een platte, flexibele treklijn voor uw hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft tijdens het uitlaten? Koop dan de Flexi New Comfort S Tape 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd!
    

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort S Tape 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor de Flexi New Comfort S Tape 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 5 meter voor de hondBekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (5)
11-11-2019
1
2
3
4
5
Prima producten en altijd snelle en correcte bezorging.
27-07-2019
1
2
3
4
5
Jammer dat de rollijn niet te krijgen is in 8 meter formaat voor de kleine hond maar desalniettemin een uitstekende tapelijn van een goede kwaliteit!
13-05-2019
1
2
3
4
5
Kreeg het verkeerde product toegestuurd. Vervolgens wilden ze mij voor de kosten laten opdraaien m.b.t. terugsturen. Heeft al met al meerdere uren aan mails sturen en uitzoekwerk gekost om dit recht te zetten. Ik ben dus zeer ontevreden.
29-11-2017
1
2
3
4
5
Goed en degelijk product.
22-05-2019
1
2
3
4
5
parfait tres confortable

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.