Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi New Comfort M Cord 8 meter

Productinformatie
Rood
€ 14,95
€ 14,95
Groen
€ 14,95
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
€ 14,95

De Flexi New Comfort M Cord is een sterke Flexi voor middelgrote honden.

 • Touwlijn van 8 meter
 • Geschikt voor honden tot 20 kg
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox

Wegens aanpassing van de fabrikant kan de kleur van de band op de foto afwijken.


Meer informatie

Flexi New Comfort M Cord 8 meter

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is een sterke flexibele hondenriem voor middelgrote honden tot 20 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip, waardoor u de flexibele hondenlijn gemakkelijk kunt bedienen.  De lijn in de flexi is uitrolbaar tot 8 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven. De lijn wordt vanzelf weer opgerold wannneer uw viervoeter weer terug komt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle.

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 20 kg.
 • Flexibele hondenlijn van 8 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele hondenlijn voor uw middelgrote hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 8 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 8 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 8 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 8 meter? Bekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (4)
13-05-2019
4
4
4
4
4
Ik heb niet het idee dat er 8 meter koord aanzit
18-09-2018
4
4
4
4
4
Hij is erg mooi maar oom ligt gewigt en erg fijne handvat
23-06-2018
4
4
4
4
4
Super fijne riem mooie kwaliteit en hij ligt lekker in de hand in het begin een beetje zwaar maar daar ben je snel aan gewent hij is mooi van kleur dus zeker een aanrader en ik had ze snel in huis dus super
02-01-2018
4
4
4
4
4
Gekocht omdat onze oude flexi het begeven heeft na jaren. Het oude model vond ik iets fijner, maar die was nergens meer te krijgen. Deze voldoet verder prima.