Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi New Classic XS Cord 3 meter

Productinformatie
Zwart
€ 7,99 (€ 7,99/ct)
€ 7,99 (€ 7,99/ct)

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small is een handige lijn van 3 meter waarmee uw hond een aantal keer meer de afstand kan afleggen die u aflegt.

  • Voor meer beweging
  • Handig bij training
  • Verschillende kleuren
  • Voor honden tot 8 kg

Meer informatie

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small is een handige lijn voor de hond die veel van bewegen houdt. Dit soort lijnen schuiven namelijk uit wanneer uw hond wegrent en schuiven in wanneer hij weer terug komt. Zo kan de hond een aantal keer meer de afstand afleggen die u aflegt, omdat hij niet per se naast u hoeft te lopen. Toch is de controle houden gemakkelijk, want de lijn kan op elk moment vastgezet worden, zodat hij niet verder uitschuift of inschuift. Dit kan handig zijn wanneer de hond te ver weg loopt, of wanneer er plotseling een auto aankomt. De lijn staat altijd onder lichte spanning, zodat hij niet doorhangt en de uitloop dus met een druk op de knop stopgezet kan worden. De Flexi New Classic Cord is ook handig voor het trainen van honden op afstand, wanneer u hem bijvoorbeeld wil leren om los te lopen of te apporteren. 

Deze lijn is eenvoudig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een stevige, maar toch voordelige flexilijn. Het koord is 3 meter lang en is geschikt voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 8 kilogram. 
Let op: op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere hondenriem?

Bent u niet op zoek naar een flexiriem, maar naar een normale riem die niet kan veranderen van lengte? Bekijk dan ons Riemen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Nylon Hondenriem . Dit is een sterke riem, verkrijgbaar in maten voor elk soort hond. Deze verkopen we ook in andere kleuren.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.