Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi New Classic XS Cord 3 meter

Productinformatie
Zwart
€ 7,99 (€ 7,99/ct)
€ 7,99 (€ 7,99/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small is een handige lijn van 3 meter waarmee uw hond een aantal keer meer de afstand kan afleggen die u aflegt.

  • Voor meer bewegingsvrijheid
  • Handig bij training
  • Voor honden tot 8 kg

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic XS Cord 3 meter

De Flexi New Classic XS Cord 3 meter is een handige lijn voor de hond die veel van bewegen houdt. Dit soort lijnen schuiven namelijk uit wanneer uw hond wegrent en schuiven in wanneer hij weer terug komt. Zo kan de hond een aantal keer meer de afstand afleggen die u aflegt, omdat hij niet per se naast u hoeft te lopen. Toch is de controle houden gemakkelijk, want de lijn kan op elk moment vastgezet worden, zodat hij niet verder uitschuift of inschuift. Dit kan handig zijn wanneer de hond te ver weg loopt, of wanneer er plotseling een auto aankomt.

De lijn staat altijd onder lichte spanning, zodat hij niet doorhangt en de uitloop dus met een druk op de knop stopgezet kan worden. De Flexi New Classic Cord is ook handig voor het trainen van honden op afstand, wanneer u hem bijvoorbeeld wil leren om los te lopen of te apporteren. 

Deze lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een stevige, maar toch voordelige flexilijn. Het koord is 3 meter lang en is geschikt voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 8 kilogram. 

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic XS Cord 3 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Andere hondenriem?

Wilt u graag een variant met een lijn van 5 meter? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Flexi New Comfort S Cord. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemenHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.