Financieel Medewerker Utrecht

Ben jij die ervaren financieel administratief medewerker die de cijfers graag op orde heeft? Ben je zeer ervaren en bedreven in Excel en wil je graag deel uitmaken van een leuk team in een snelgroeiend bedrijf in de dierenbranche? Neem dan snel contact op en ontdek je kansen bij Brekz in Utrecht.

Jouw uitdaging

Je bent betrokken bij gevarieerde werkzaamheden zoals het maken van voorraadanalyses, verkoop en marge rapportages, BTW analyses per artikel en THT analyses. Maar ook het assisteren bij het opstellen van BTW aangiftes, het bepalen van minimum voorraden en bestelhoeveelheden per artikel alsmede de financiële maandafsluiting. Daarnaast het controleren en inboeken van inkoopfacturen, voorraadwaarderingen en updaten van de kostprijzen.

Wie ben jij

Je bent een proactieve en stressbestendige medewerker met een opleiding op HBO of MBO-4 niveau in financieel administratieve richting. Je bent goed in cijfers en zeer ervaren en bedreven in Excel (o.a. sorteren, verticaal zoeken, draaitabellen maken). Je leert vlot, werkt accuraat en vindt het fijn om binnen het team zelfstandig te werken. Ervaring met Exact Globe is een pré.

Wie zij wij

Brekz Group in Utrecht is een snel groeiende online retailer van huisdierproducten met een toonaangevende positie in Europa. Met 100 medewerkers zorgen we dat consumenten in 10 landen hun huisdieren elke dag weer opnieuw voordelig kunnen verzorgen en verwennen.

Wij bieden:

  • Een leuke functie (32-40 uur) in een jong en snelgroeiend bedrijf
  • Een dynamische omgeving met oog voor de klanten
  • Een informele cultuur waarin serieus gewerkt wordt
  • Prima arbeidsvoorwaarden
           

Ben je woonachtig nabij Utrecht en heb je belangstelling om als financieel administratief medewerker aan de slag te gaan in een leuke informele werkomgeving, stuur dan per e-mail je CV met motivatie naar: info@brekz.nl ter attentie van de heer E. Broekhuizen.
   

Brekz Group B.V.
Computerweg 2
3542 DR, Utrecht


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.