Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Felix Play Tubes Kalkoen & Ham 50 gr kattensnoep

Productinformatie
Per stuk
€ 1,59
Beschikbaar 11 June
€ 1,59
Per 4
€ 4,95
Beschikbaar 11 June
€ 4,95
Per 8
€ 9,49
Beschikbaar 11 June
€ 9,49

Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep zijn heerlijke krokante cilinders met een verleidelijke smaakcombinatie van kalkoen en ham. Deze heerlijke snacks zijn ontwikkeld zonder kunstmatige kleurstoffen. 

  • Krokante ronde snacks met kalkoen- en hamsmaak
  • 50 gram
  • Zonder kunstmatige kleurstoffen

Meer informatie

Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep

Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep is een heerlijke snack die uw kat uitdaagt om te spelen. Spelen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine van uw kat en kan verrijkt worden door middel van het belonen met snacks. Play Tubes zijn heerlijke krokante cilinders in een verleidelijke smaakcombinatie. Tevens bevatten de snacks geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Dankzij de ronde vorm werpt of rolt u de snack over de vloer en wordt uw kat uitgedaagd om de snoepjes na te jagen. De verschillende groottes en kleurtjes geven de inhoud van het zakje een speels geheel.

Bij Brekz kunt u kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 7% Kip en 1,5% Lever), Granen, Oliën en vetten, Plantaardige eiwitextracten, Mineralen, Suiker, Gist.

Nutrionele toevoegingsmiddelen
IE/kg:Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 170; mg/kg: Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,7); Koper(ll)sulfaat-pentahydraat: (Cu 16); Mangaan(ll)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).Kleurstoffen en antioxidanten.

Voedingsadvies Felix Play Tubes Kalkoen & Ham kattensnoep

Geef volwassen katten van ongeveer 4kg tot 14 gram of ongeveer 23 stukjes per dag. Zorg dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Voor de gezondheid van uw kat wordt het aanbevolen de maximale dagelijkse hoeveelheden te respecteren en de hoofdmaaltijd hierop aan te passen. Felix Play Tubes dient u droog en koel te bewaren en na openen goed af te sluiten. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Felix Play Tubes? Kijk dan eens naar Felix Play Tubes Kip & Lever. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattensnacks.