Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Productinformatie
Per stuk
€ 3,89
€ 3,89
Per 3
€ 11,25
€ 11,25
Per 5
€ 17,75
€ 17,75
Per 10
€ 32,25
€ 32,25

De Farm Food Rawhide botten zijn gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. De botten zijn heel schoon en niet chemisch behandeld waardoor ze niet plakken, slijmen en stinken. De botten hebben een reinigende werking op de tanden tijdens het kauwen, waardoor tandplak en tandsteen voorkomen kunnen worden.

De Farm Food Rawhide Roll 8" is circa 20 cm lang.


Meer informatie

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L is een natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif waar u uw hond een groot plezier mee doet! Alle honden hebben een natuurlijke behoefte om hun tanden ergens in te zetten en flink te gaan kauwen. Hiermee reinigen ze hun tanden en kiezen, waardoor gebitsproblemen voorkomen kunnen worden. Wolven en wilde honden kauwen bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll L wordt volledig gemaakt van frisse, goedgekeurde koeienhuiden. De witte kauwkluif is volledig te verteren door uw hond en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien stinkt, plakt, slijmt of vlekt de Farm Food Dentall Roll L niet. De Farm Food Dental Roll producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u een kauwkluif kopen die is afgestemd op de grootte en bijtkracht van uw hond, zodat hij optimaal kan genieten!

Bij Brekz kunt u Farm Food Rawhide Dental Roll L voordelig bestellen. Bij ons vindt u de beste producten voor uw hond, voor de laagste prijs!

De houdbaarheid van de Farm Food Rawhide Dental Roll L staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll L

  • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat alleen de beste koeienhuiden gebruikt worden voor de Farmfood Rawhide Dental Rolls;
  • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Roll volledig verteren; 
  • Geen lichaamsvreemde stoffen: Voor, tijdens en na de productie worden geen chemische stoffen gebruikt. Ook is het product volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen;
  • Schoon en veilig geproduceerd: De huiden worden uitvoerig gewassen, waardoor bacteriën gedood worden en een product overblijft dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
  • Geen allergische reacties: De bovenstaande voordelen maken dat de Farmfood Rawhide Dentall Roll geen allergische reacties veroorzaakt (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
  • Geen vlekken: Omdat de Dentall Roll zo schoon is en en witte kleur heeft, ontstaan er geen hinderlijke vlekken op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Wanneer uw hond kauwt op een Farm Food Rawhide Dental Roll L zorgt hij er zelf voor dat het tandplak op de tanden van uw hond afneemt. Ook heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond als het ware zijn tanden poetst. Zo wordt het gebit van uw hond van een grondige en zichtbare reiniging voorzien. Daarnaast verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Ander product?

Misschien zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een medium of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of kijk eens bij ons totaalaanbod hondensnacks.

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (8)
26-10-2020
4
4
4
4
4
De roll is veel dikker en groter dan verwacht waardoor ongeschikt voor mijn hond . Graag exacte afmetingen aangeven
28-09-2020
4
4
4
4
4
Zeer goed product, onze honden zijn er gek op. Veel knabbelplezier.
01-11-2019
4
4
4
4
4
Honden vonden het lekker
03-10-2019
4
4
4
4
4
veel beter dan andere veel langer kauwplezier
09-10-2017
4
4
4
4
4
Hij is er hardstikke dol op die dental rolls
12-09-2017
4
4
4
4
4
Ben zeer tevreden over de bestelling en de snelle bezorging. Volgende keer zeker weer bij Brekz
12-04-2017
4
4
4
4
4
Goede grote, voor zo tussendoor te geven. Newfoundlander heeft er toch 5 tot 10 min. kauw plezier van. Voor langer kauw plezier bij xl hond koop je best de xl versie. Doch bij deze had hij genoeg grip om te kunnen kauwen. Snel en goed geleverd.
21-12-2016
4
4
4
4
4
Snel besteld en geleverd, mijn hond is zeer tevreden over het voer