Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Productinformatie
Per stuk
€ 3,75
€ 3,75
Per 3
€ 10,49
€ 10,49
Per 5
€ 16,75
€ 16,75

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm is een bot van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor honden van kleine rassen.

  • Smakelijk bot van gedroogd bindweefsel
  • Niet chemisch behandeld
  • Voorkomt tandplak en tandsteen

Meer informatie

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm is een bot van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit smakelijke bot is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de rund. Het bot is niet chemisch behandeld, waardoor het niet stinkt, slijmt en plakt bij gebruik. Het Rawhide Dental Bone blinkt uit om zijn reinigende gebitsverzorging. Zo voorkomt kauwen ervan dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten. 
Dit product is in de maat XS (Extra Small) en is daarom extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen. De afmetingen van het bot zijn: circa 15-17 cm.

  • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel (rund)
  • Zeer schoon product, want niet chemisch behandeld
  • Slijmt, stinkt en plakt niet na gebruik
  • Reinigende werking voor het gebit, voorkomt tandplak en tandsteen
  • Geschikt voor honden van kleine rassen
     

Bij Brekz kunt u de beste Kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bot van buffelhuid? Kijk dan eens bij de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
30-12-2019
4
4
4
4
4
De honden vinden het lekker en hebben er hun bezigheid mee.Voor de honden ok en dus ook voor bazinnetje.
25-01-2019
4
4
4
4
4
deze knaagbenen gaan veel langer mee dan deze van de supermarkten
30-01-2017
4
4
4
4
4
Goed kauwprodukt , de bot versplintert niet , waardoor het een veilig bot is voor darmen en maag van de hond.