Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Farm Food Rawhide Dental Chips XS

Productinformatie

Farm Food Rawhide Dental Chips XS zijn kauwsnacks gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de huid van runderen.

  • Natuurlijk en smakelijk tussendoortje
  • Ondersteunt een gezond gebit
  • Bevat geen allergenen

Meer informatie

Farm Food Rawhide Dental Chips XS

Farm Food Rawhide Dental Chips XS zijn kauwsnacks, gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de huid van runderen. Deze heerlijke en natuurlijke traktatie, gemaakt van 100% rundvlees, is niet alleen een smakelijk tussendoortje, het draagt ook bij aan een goede gezondheid. Honden kauwen van nature namelijk graag, bijvoorbeeld op botten. Kauwen op kauwsnacks vermindert de hoeveelheid tandplak en tandsteen en draagt dus bij aan een gezond gebit. Daarnaast wordt er tijdens het kauwen endorfine aangemaakt in de hersenen. Dit stofje brengt uw hond tot rust en zorgt voor ontspanning. Het product is volledig verteerbaar en bevat geen allergenen. Hierdoor is het product geschikt voor honden die gevoelig zijn voor allergieën. Daarnaast stinkt, plakt en slijmt de snack niet en is het een schoon en veilig product. Uw hond zal kunnen genieten van deze heerlijke snack!

  • Een natuurlijk en smakelijk tussendoortje
  • Draagt bij aan een gezond gebit
  • Geschikt voor honden die gevoelig zijn voor allergieën
  • Volledig verteerbaar

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Chips XS tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Gedroogde Lamspens? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Farm Food Antler voor de hond.
 


Reviews
4
4
4
4
4
3.9 / 5 (7)
22-01-2020
4
4
4
4
4
C’est une blague !!! On me demande mon avis sur un produit toujours pas reçu depuis le 8 janvier date de la commande !! D’ailleurs je souhaiterai annuler ma commande !!!

Translate to English

Antwoord: Merci pour votre avis. Nous sommes désolés pour le délais de cette commande. Nous avons fait remonter votre avis en interne. Judith Team Brekz.
09-12-2019
4
4
4
4
4
Heel tevreden Heel snelle levering
22-08-2019
4
4
4
4
4
Mon petit lhassa apso les adore

Translate to English

22-07-2019
4
4
4
4
4
Mijn hondje lust het minder graag.
24-03-2018
4
4
4
4
4
de produkten die wij gekocht hebben zijn +++++ ook de honden vinden het ++++ is zeker voor herhaling vatbaar ! we zeggen het a iedereen !
17-03-2018
4
4
4
4
4
Ich finde diese dünnen Kausdtreifen toll - mein Hund weniger :( Der nimmt es nur, wenn er Langeweile hat. Schade! Preis-Leistungsverhältnis top für die Menge und Qualität!

Translate to English

15-05-2017
4
4
4
4
4
Super lekker snoepje voor onze basset hij is er zo verlekkerd op