Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Euro Premium Snack met Kip

Productinformatie
Per stuk
€ 5,39
€ 5,39
Per 2
€ 10,20
€ 10,20

Euro Premium snack met kip is een overheerlijke snack als beloning of als tussendoortje voor uw hond.

  • Geschikt voor elke hond
  • Geheel glutenvrij
  • Inhoud verpakking: 300 gram

Meer informatie

Euro Premium snack met kip

Euro Premium snack met kip is een overheerlijke snack die u als beloning of als tussendoortje voor uw hond kunt gebruiken. Deze glutenvrije snack is uitermate geschikt voor hond met een gevoelige spijsvertering.  Dit overheerlijke tussendoortje vormt een gezonde en lekkere beloning. Euro Premium snack met kip is verkrijgbaar in een verpakking van 300 gram.

  • Voor de gevoelige spijsvertering
  • Als beloning of als tussendoortje
  • Geheel glutenvrij
  • Inhoud verpakking: 300 gram

Bij Brekz kunt u verschillende soorten hondensnacks  eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Euro Premium snack met kip voor de scherpste prijs en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Euro Premium snack met kip

Geef uw hond dagelijks 2 maximaal 3 snacks. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die uw geeft, aan. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater en bewaar de snacks op een koele en droge plaats.
 

Ingrediënten Euro Premium snack met kip

Samenstelling
Verse kip (70%), kippenlever (15%), gedehydrateerde kip en rijst. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 23%, Vetgehalte 8%, Ruwe celstof 2,5%, Ruwe as 9%, Calcium 1,5%, Fosfor 1%calcium 1,50%, fosfor 1%

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
E672 Vitamine A 16.000 IE/kg, E671 Vitamine D 2.000 IE/kg, Vitamine E 125 mg/kg en E4 koper 15mg/kg

Andere snack voor uw hond? 

Deze Euro premium snack is ook verkrijgbaar in de smaken lam en rund. Toch op zoek naar een ander vergelijkbaar product? Bekijk ook ons gehele assortiment aan beloningssnacks en ontdek ook welke snacks u van andere merken kunt kopen.