Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Egelvoer 

Egeltjes willen natuurlijk ook een heerlijke maaltijd. Hieronder vindt u ons assortiment Egelvoer.
Lees meer ..

Egelvoer assortiment

Egelvoer bevat al ons voer dat geschikt is voor het voeren van egels. Egels zijn van nature alleseters. Toch is het verstandig om voor het bijvoeren van egels speciaal egelvoer te gebruiken. Dit omdat voeding als stukjes brood, pindakaas en melk niet geschikt zijn voor deze insecteneters. Een voorbeeld van zo'n voeding voor egels is ons Quiko Egelvoer. Met deze volledige voeding kunt u de egels in uw tuin van een gezonde en complete maaltijd voorzien. Het voer bevat onder meer insecten, bessen, noten en een vleugje honing. Kijkt u ook eens bij onze andere soorten egelvoer.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld mezenbollen en pindanetjes voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij onze Mezenbollen en pindanetjes.

Terug