Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar Voedingsset

Productinformatie
Per stuk
€ 6,89 (€ 6,89/ct)
€ 6,89 (€ 6,89/ct)
Per 2
€ 13,25 (€ 6,63/ct)
€ 13,25 (€ 6,63/ct)

De Beaphar Voedingsset helpt u bij het grootbrengen van pasgeboren kittens, puppy's, konijnen en knaagdieren.

  • Ideaal bij pasgeboren dieren
  • Ook voor herstellende dieren
  • Inclusief speentjes en borsteltje

Meer informatie

 Beaphar Voedingsset 

De Beaphar Voedingsset helpt u bij het grootbrengen van pasgeboren kittens, puppy's konijnen en knaagdieren. Het is tevens een ideaal hulpmiddel bij het (dwang)voeden van zieke en herstellende dieren. De set omvat een drinkflesje, 4 speentjes en een schoonmaakborsteltje. Ideaal om te gebruiken voor het geven van vervangende moedermelk voor het pasgeboren huisdier.

Bij Brekz kunt u het beste Voer voor Drachtige en Zogende Honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Beaphar Voedingsset nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Voedingsset 

Voor het gebruik de top van de speen open prikken of een klein puntje van het topje afsnijden. Let op dat de opening niet te groot is voor uw huisdier, om verslikken te voorkomen. Na het gebruik de fles en speen goed reinigen. Bij gebruik van afwasmiddel het materiaal goed naspoelen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere hulpkit? Kijk dan eens bij de Trixie Hulpkit voor Zogende Pups. Voor een overzicht van onze producten voor zogende honden kijkt u op de Productpagina.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
03-06-2019
1
2
3
4
5
Product is heel goed, levering snel maar doos in die zin beschadigd dat ook de dozen met de flesjes beschadigd waren en de speentjes overal rond lagen.
16-04-2017
1
2
3
4
5
Getest en goedgekeurd. ik ga zeker nog flesjes aanschaffen.