Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Duitse Dog hondenvoer 

De Duitse Dog is een imposante hond met specifieke voedingsbehoeften. Voor Duitse Dog hondenvoer bent u bij Brekz aan het juiste adres!
Lees meer ..

Overige

Overige

Royal Canin Adult Great Dane hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Great Dane hondenvoer

De Duitse Dog of Great Dane is een grote, imposante hond met speciale voedingsbehoeften. Royal Canin Adult Great Dane hondenvoer is rasspecifieke voeding voor de Duitse Dog vanaf 24 maanden. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn aangepast aan de behoeften van dit grote hondenras. De Duitse Dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld en staat bekend om zijn krachtige, mooie lichaamsbouw.  Deze hond kan afhankelijk van het geslacht een hoogte tot 85 cm en een gewicht tot 80 kg bereiken. Het lichaam bestaat bovendien voor 80% uit spieren. Zijn korte, gladde vacht beschermt niet veel tegen de kou. Dit zijn meerdere redenen waarom deze hond veel meer energie nodig heeft dan andere honden. Dit ras heeft een zeer lange groeiperiode wat veel vraagt van zijn gewrichten en de behoefte aan calcium groter maakt. De Duitse Dog heeft daarnaast ook een relatief kort spijsverteringskanaal. Hierdoor heeft een Duitse Dog een grotere kans op slappe ontlasting. Al deze eigenschappen maken dat de Duitse Dog zijn leven lang goed uitgebalanceerde voeding nodig heeft.
Royal Canin Great Dane Adult hondenvoer: 

  • bestaat uit een grote brok, die het kauwen stimuleert, mondhygiëne verbetert, de snelheid van voedselinname helpt verminderen en de spijsvertering helpt verbeteren 
  • bevat de juiste hoeveelheid energie voor uw Duitse Dog
  • ondersteunt een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora, wat vaak een verbetering van de kwaliteit van de ontlasting tot resultaat heeft
  • helpt de gewrichten en spieren in het grote lichaam sterk en soepel te houden. Deze formule helpt de gewrichten te ondersteunen en de beweeglijkheid ervan te behouden.
  • helpt de lichaamsconditie van uw hond optimaal te houden.

De houdbaarheid van Royal Canin Great Dane Adult hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Adult Duitse Dog hondenvoer

Dierlijke vetten, tapioca, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige vezels, visolie, bietenpulp, gist, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van MannoOligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Toegevoegde voedingsmiddelen per kg

Vitamine A: 31200 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 51 mg, E2 (Jodium): 5,1 mg, E4 (Koper): 6 mg, E5 (Mangaan): 66 mg, E6 (Zink): 199 mg, E8 (Selenium): 0,11 mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 23% - Ruw vet: 25% - Ruwe as: 6,7% - Ruwe celstof: 2,4% - Vetzuren EPA en DHA: 5 g/kg.

Voedingsadvies Royal Canin Adult Duitse Dog hondenvoer

Hieronder vindt u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Daarmee verkleint u het risico op maagkanteling. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Adult Great Dane hondenvoer
Gewicht in kg Normale energiebehoefte Verhoogde energiebehoefte
  gram gram
50 634 765
55 681 822
60 727 877
65 772 931
70 816 985
75 859 1037
80 902 1088

Ander voer?

Zoekt u voer voor een ander hondenras? Neemt u dan een kijkje in ons complete assortiment Rassenvoer voor de hond.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33393-home_default/royal-canin-great-dane-23-adult.jpg
99.95 2019/01/01
Verbetering van ontlasting, ook minder last van maagproblemen en darm problemen bij onze hond Barrie.
Onze Deense dog vindt het heerlijk, en hij doet het er heel goed op.
Fantastische brokken voor een Duitse Dog helaas vindt hij ze niet lekker heel jammer
Content zoals steeds weer op nieuw
Al bijna twee jaar klant nu overgeschakeld van Giant junior naar rassenvoeding greate dane en nog steeds heel tevreden ik heb jullie bedrijf al bij veel vrienden vernoemd. Grt jp en benji
Onze hond is (over)duidelijk verlekkerd op dit eten. We geven het hem elke morgen en elke avond, en staat vol ongeduld te popelen wanneer we het hem voorzetten. Hij is min of meer gedwongen om dit rustig op te eten (en niet binnen te schrokken) wat zijn gezondheid ten goede komt. Trouwens, ook onze katten lusten wel een brokje (als ze er één van kunnen weg graaien :-)
Onze zes jaar oude Duitse dog verkeert in uitstekende gezondheid dankzij de speciaal op de behoefte van dit ras afgestemde brokken van Royale Canin.
Super Ware und Turbo Versand
2232
68
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 kg
€ 50,95 (€ 4,25/kg)
2 x 12 kg
€ 99,95 (€ 4,16/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Duitse Dog hondenvoer

Groot, sterk én elegant; de Duitse Dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld en staat bekend om zijn krachtige, mooie lichaamsbouw. Achter de atletische bouw van de Duitse Dog gaat een rustig en volgzaam karakter schuil. Deze vriendelijke reus is geschikt als gezinshond, maar heeft natuurlijk wel ruimte en een eigen plekje nodig.

De Duitse Dog kan afhankelijk van het geslacht een hoogte tot 85 cm en een gewicht tot 80 kg bereiken. Het lichaam van een Duitse Dog bestaat bovendien voor 80% uit spieren. Zijn korte, gladde vacht beschermt niet veel tegen de kou. Dit zijn meerdere redenen waarom deze hond veel meer energie nodig heeft dan andere honden. Het indrukwekkende gestalte van de Duitse Dog en de zeer lange groeiperiode vragen ook veel van zijn gewrichten, wat de behoefte aan calcium groter maakt. De Duitse Dog heeft daarnaast een relatief kort spijsverteringskanaal. Hierdoor heeft een Duitse Dog een grotere kans op slappe ontlasting. 

Al deze eigenschappen maken de Duitse Dog een hond met speciale behoeften als het om voeding gaat. Dit ras heeft zijn leven lang goed uitgebalanceerde voeding nodig.

Assortiment Duitse Dog hondenvoer

Bij Brekz kunt u relatief goedkoop en toch kwalitatief zeer goed Duitse Dog hondenvoer kopen. Royal Canin maakt zeer hoogwaardig hondenvoer van de beste kwaliteit. De houdbaarheidsduur van Duitse Dog hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin Duitse Dog Adult hondenvoer

Royal Canin Great Dane 23 adult hondenvoer is rasspecifieke voeding voor de Duitse Dog vanaf 24 maanden. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn aangepast aan de behoeften van dit grote hondenras. Dit Duitse Dog hondenvoer:

  • bestaat uit een grote brok, die het kauwen stimuleert, mondhygiëne verbetert, de snelheid van voedselinname helpt verminderen en de spijsvertering helpt verbeteren 
  • bevat de juiste hoeveelheid energie voor uw Duitse Dog
  • ondersteunt een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora, wat vaak een verbetering van de kwaliteit van de ontlasting tot resultaat heeft
  • helpt de gewrichten en spieren in het grote lichaam sterk en soepel te houden
  • helpt de lichaamsconditie van uw hond optimaal te houden.

Ander ras?

Bent u in plaats van Duitse Dog hondenvoer op zoek naar voeding die geschikt is voor een ander hondenras? Neemt u dan een kijkje op onze pagina voor alle andere hondenrassen.

Terug