Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Drinkemmers voor Kippen 

Deze bijzondere drinkemmer is speciaal ontworpen voor kippen. Het ontwerp maakt het gemakkelijk voor kippen om te drinken.
Bajonetdrinker Plastic Kippen OP is OP

Bajonetdrinker Plastic Kippen

Bajonetdrinker Plastic Kippen is een plastic drinkemmer met hengsel en is speciaal gemaakt voor kippen. Deze bajonetdrinker is ideaal voor gebruik bij kippen. Wilt u de emmer vullen, dan houdt u hem op zijn kop. U schroeft de onderzijde eenvoudig open dankzij het bajonetontwerp en wanneer eenmaal gevuld en gesloten draait u de emmer terug. De bajonetdrinker vult automatisch de rand, zodat er altijd water beschikbaar is voor uw kippen. Het product is eenvoudig op te hangen dankzij het hengsel en is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. 
Inhoud bajonetdrinkers:1,5 liter, 3 liter, 6 liter en 12 liter.

  • Houdt altijd drinkwater beschikbaar dankzij slim ontwerp
  • Eenvoudig bij te vullen dankzij bajonetsluiting 
  • Gemakkelijk op te hangen aan het hengsel
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende maten

Bij Brekz kunt u de beste drinkemmers voor kippen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Bajonetdrinker Plastic Kippen tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product, bijvoorbeeld een drinkbakverwarmer? Kijk dan eens bij de Buigbare drinkbakverwarmer. Een overzicht van al onze benodigdheden voor kippen vindt u hier.

 

Brekz
https://www.brekz.nl/3325-home_default/bajonetdrinker-plastic-kippen.jpg
2.48 2019/01/01
Zoals steeds in orde, kippen zijn er zeer blij mee met dit warme weer een extra drinkpot
4711
2444
Bajonetdrinker Plastic Kippen > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 liter
€ 12,99
€ 10,39
Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer is een apparaat dat er voor zorgt dat het water in een drinkbak niet bevriest. Het bestaat uit een buigbare slang die u in de drinkbak van uw huisdier legt. Omdat deze slang buigbaar is, is hij erg geschikt voor kleine drinkbakken, moeilijk te bereiken drinkbakken, drinkemmers en drinkbakken voor duiven, knaagdieren en konijnen. Wanneer deze wordt aangezet, verwarmt het het water lichtelijk. Verkrijgbaar in de wattages 4 Watt en 10 Watt. Het is niet gevaarlijk omdat de wattage erg laag is en het verspilt weinig energie. 

4W = ca. 25 cm

10W = ca. 42 cm

Bij Brekz kunt u de beste eetbakken en drinkflessen online bestellen. Koop nu de Buigbare drinkbakverwarmer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Buigbare drinkbakverwarmer

De gehele verwarmer dient onder water gestopt te worden. Vul de drinkbak en leg de verwarmer op de gewenste plaats. Buig hierbij de kabel eventueel naar wens. Het apparaat is slechts geschikt voor gebruik in water. 
 

Andere eet- of drinkaccessoires?

Bent u op zoek naar een andere oplossing voor het bevriezen van drinkwater van uw knaagdier buiten? Bekijk dan ons Eetbakken en drinkflessen knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere de Thermocover voor Bunny Drinkfles. Deze cover voor om de drinkfles zorgt ervoor dat drinkwater minder snel bevriest. Ook gaat het de algengroei in de zomer tegen.

https://www.brekz.nl/3960-home_default/buigbare-drinkbakverwarmer.jpg
11.95 2019/01/01
een goede en betrouw bare shop goede kwaliteit verzorgde verzending.
Had hierover al een beoordeling opgestuurd. Maar ik wil het nog wel een keer herhalen. Snelle levering en een goed produkt. Dus super tevreden.
5611
2916
Buigbare drinkbakverwarmer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 Watt
€ 11,95
4 Watt
€ 11,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten