Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Denkadog Diner Extra hondenvoer

Productinformatie
12.5 kg
€ 35,95 (€ 2,88/kg)
€ 35,95 (€ 2,88/kg)
2 x 12,5 kg
€ 68,95 (€ 2,76/kg)
Meest verkocht
€ 68,95 (€ 2,76/kg)

Denkadog Diner Extra is speciaal ontwikkeld voor moeilijke eters. Het bevat gepofte granen en maïs voor extreem kieskeurige honden.

  • 100% natuurlijk
  • extra smakelijk
  • Draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht

Meer informatie

Denkadog Diner Extra hondenvoer

Denkadog Diner Extra hondenvoer kwaliteitsvoeding van Denkadog voor volwassen honden (van alle rassen). Denkadog hondenvoer wordt ontwikkeld en continu verbeterd door een team van dierenartsen en diëtisten. Zo levert Denkadog een voeding die verantwoord is en naadloos aansluit op de smaak en voedselbehoefte van uw hond. Denkadog Diner Extra hondenvoer is bovendien extra smakelijk. Is uw hond soms kieskeurig en geeft hij de voorkeur aan voeding die een extra aantrekkelijke geur en smaak heeft? Dan is Denkadog Diner Extra hondenvoer het eten dat u zoekt. De voeding is van zeer hoge kwaliteit en wordt met lauw water gemengd, waardoor zelfs de meest kieskeurige eter vol genot zijn maaltijd op zal eten. Bovendien is Denkadog Diner Extra dankzij de uitgebalanceerde samenstelling en nauwkeurig gekozen ingrediënten zeer gezond voor de vacht en spieren van uw hond. En dat alles voor een zeer scherpe prijs!

Wilt u Denkadog Diner Extra hondenvoer goedkoop online kopen? Dan koopt u het natuurlijk bij Brekz! Wij verkopen het lekkerste hondenvoer voor de voordeligste prijs! 

De houdbaarheid van Denkadog Diner Extra hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Diner Extra hondenvoer

  • Een 100% natuurlijk, lichtverteerbare kwaliteitsvoeding met een extra lekkere smaak, die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen;
  • Zeer scherp geprijsd, zonder in te leveren op kwaliteit, zelfs de meest kieskeurige eter zal met smaak genieten;
  • Denkadog hondenvoer wordt ontwikkeld en continu verbeterd in samenwerking met diëtisten en dierenartsen;
  • Geeft uw hond een gezonde en glanzende vacht en biedt extra ondersteuning voor zijn spieren;
       

Ingrediënten Denkadog Diner Extra hondenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (23%), Vet (8%), Celstof (2,5%), Anorganische stof (6,5%), Vocht (9%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (15.000 IE), vitamine D3 (1.500 IE), vitamine E (120,00 mg), Koper (7,00 mg).

 

Ander voer?

Misschien wilt u eens kijken naar een andere hondenvoeding van Denkadog? Kijk dan bij ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer!


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (3)
03-06-2018
1
2
3
4
5
Mijn hond was een zeer slechte eter..nu kan hij niet wachten en slaat hij geen maaltijd meer over. Had in het verleden al goede ervaring met Denkadog...nu weer zeer tevreden. Blijvertje dus!!! En een aanrader.
26-04-2018
1
2
3
4
5
Mijn zoon en ikzelf zijn al 3jaar klant bij brekz.Om dde 2maanden worden hondebrokken besteld.De beste prijs en correct geleverd door dpd.Proficiat aan het brekz team een betrouwbare firma,wij blijven klant grtjs.
15-01-2017
1
2
3
4
5
Prima voer. Onze honden hoeven geen ander! Licht verteerbaar, scheelt een hoop poep! Brekz levert erg snel, als postnl tenminste meewerkt.....