Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Clinic natvoer kat 

Clinic nat kattenvoer is een nat dierenartsvoer en is geschikt voor katten met een medische indicatie. Clinic is gespecialiseerd in het ontwikkelen van dierenartsvoer. Leest u verder voor een toelichting op ons assortiment.
Lees meer ..
Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer is een speciaalvoer voor katten met chronische nierinsufficiëntie. De aandoening is een veelvoorkomen nierprobleem bij oudere katten. Nierproblemen zorgen ervoor dat uitscheiden van afvalstoffen niet goed meer verloopt. Ophoping van afvalstoffen hebben hun uitwerking op de gezondheid van uw kat. Deze voeding zorgt ervoor dat de processen die de nierfunctie doen afnemen worden afgeremd. Daarnaast bevat het een verminderd aantal, hoogwaardige eiwitten, die goed verteerbaar zijn. Dit vermindert het aantal afvalstoffen die moeten worden afgebroken. Het natvoer kent verder een verlaagd fosforgehalte, voor een lage belasting van de nierfunctie.

 • Speciaal voor katten met nierinsufficiëntie
 • Remt de achteruitgang van de nierfunctie af
 • Goed verteerbaar dankzij verminderd aantal, hoogwaardige eiwitten
 • Verlaagd fosforgehalte, voor minimale hoeveelheid afvalstoffen
 • Geschikt voor de kat

Bij Brekz kunt u het beste Clinic kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer

Volwassen gewicht van de kat (kg)

Dagelijkse hoeveelheid
Aantal blikjes
3 2
5 3


Ingrediënten Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (lam min. 16%), vis en visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen.

Analytische bestanddelen
Vocht (76,5%), ruw vet (9,7%), ruw eiwit (8,2%), ruwe as (1,8%), ruwe celstof (0,22%), calcium (0,24%), kalium (0,24%), fosfor (0,2%), natrium (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (E672) (1.000 IE/kg), vitamine D3 (E671) (650 IE/kg), IJzer(E1) (40 mg), Zink(E6) (30 mg), Mangaan(E5) (2 mg), Koper(E4) (1,5 mg), Jodium(E2) (0,6 mg), Selenium(E8) (0,03 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een natvoer voor katten met blaasgruis? Kijk dan eens bij ons Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer.

Clinic
https://www.brekz.nl/21231-home_default/clinic-fri-nierproblemen-blikvoer.jpg
29.95 2019/01/01
1365
731
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (24 blikken)
€ 29,95
2 trays (48 blikken)
€ 57,95
Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoerClinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer

Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer is een speciaal droogvoer voor katten met blaasgruis. Blaasgruis is een groot probleem voor de gezondheid van uw kat. Kleine kristallen ontstaan uit mineralen als magnesium en vestigen zich in de urinewegen. Hierdoor ontstaan irritaties en uiteindelijk ontstekingen. Deze voeding helpt de zuurgraad van de urine neutraliseren. Zo wordt een belangrijke aanleiding voor blaasgruis weggenomen.Ook is de concentratie van magnesium verlaagd en wordt het herstel van de urinewegen bespoedigd. De voeding helpt alleen bij struvietkristallen. Aangeraden wordt om voor gebruik de dierenarts te raadplegen.

 • Helpt de zuurgraad van urine te neutraliseren
 • Vermindert de kans op nieuw blaasgruis
 • Bevordert het herstel van de urinewegen
 • Verlaagd magnesiumgehalte
 • Speciaal voor katten met struvietkristallen

Bij Brekz kunt u het beste Clinic kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer

Volwassen gewicht van de kat (kg)

Dagelijkse hoeveelheid
Aantal blikjes
2 30-40
3 45-55
4 55-65
5 65-75
6 70-80

 

Ingrediënten Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis en visbijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten, gist, ei en eiproducten. Optimale verhouding Omega-6 en Omega-3 vetzuren.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), vocht (9,5%), ruwe as (6,5%), ruwe celstof (2%), chloride (1,1%), calcium (1%), fosfor (0,95%), kalium (0,65%), natrium (0,55%), zwavel (0,41%), magnesium (0,08%). Urineverzurende stof: ammoniumchloride (0,72%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (E672) (22.000 IE/kg), vitamine D3 (E671) (2.000 IE/kg), vitamine E (3a700) (120 mg), zink (E6) (88 mg), ijzer(E1)) (83 mg), mangaan(E5) (17 mg), koper(E4) (3 mg), jodium(E2) (0,7) mg, selenium(E8) (0,17 mg). Met antioxidanten en conserveringsmiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dieetproduct in de vorm van een snack? Kijk dan eens bij ons Clinic FDS Snack kattensnoep.

Clinic
https://www.brekz.nl/23753-home_default/clinic-fsc-blaasgruis-blikvoer.jpg
29.95 2019/01/01
Voor oudere katten met nier problemen zeker aan te raden ……
mijn katten vinden dit eten echt heerlijk, ik vermeng het met wat lauw water uit de waterkoker zodat ze ook genoeg vocht binnen krijgen.
UItstekend voer voor mijn 2 katers die blaasgruis hebben en ze eten het dolgraag
ons ava vind het heel lekker andere blikjes natvoer wil ze niet eten
Sinds gebruik van clinic fsc blaasgruis heeft onze kater geen last meer van blaasgruis, maar ook in combinatie met 'sanimed veterinary nutrition anti struvite'
1363
730
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray rund (24 blikken)
€ 29,95
1 tray kip (24 blikken)
€ 29,95
2 trays kip (48 blikken)
€ 57,95
1 tray rund + 1 tray kip (48 blikken)
€ 57,95
2 trays rund (48 blikken)
€ 57,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Clinic nat kattenvoer assortiment

Clinic nat kattenvoer is een nat dierenartsvoer en is geschikt voor katten met een medische indicatie. Clinic is gespecialiseerd in dierenartsvoedingen. Het natvoer is speciaal ontwikkeld om katten ondanks hun lichamelijke ongemakken toch gezond oud te laten worden. Behalve dat Clinic uw kat een oplossing biedt voor zijn lichamelijke ongemakken, biedt het merk uw kat ook een uitermate volledige voeding. Zo zijn alle voedingen rijk aan vitaminen en mineralen. Ook zijn de nodige eiwitten aanwezig, voor de verzorging van de spieren. In onze webshop vindt u verschillende varianten Clinic natvoer. Om u op weg te helpen vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

 • Bent u op zoek naar een voeding voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoerEen effectieve lange termijn oplossing voor gevallen van nierinsufficiëntie
 • Blaasgruis maakt plassen pijnlijk en kan zelfs ontstekingen veroorzaken. De Clinic FSC (blaasgruis) voeding helpt om de vorming kristallen in de urinewegen te voorkomen, zodat uw kat weer makkelijk plassen kan. De voeding is er in de smaken kip en rund.

Bij Brekz kunt u Clinic nat kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Clinic nat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nat dierenartsvoer van Hill's? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet nat kattenvoer.

Terug