Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cat It Senses Scratch Pad Navulling voor de kat OP is OP

Navulling
€ 6,95
€ 5,91
€ 6,95
€ 5,91

Met Cat It Senses Scratch Pad Navulling voor de kat kunt u het favoriete krabobject van uw kat navullen.

  • Speciale navulling
  • Blauwe kleur
  • Voor uren plezier

Cat It Senses Scratch Pad Navulling voor de kat

Cat It Senses Scratch Pad Navulling voor de kat is speciale navulling voor de Cat It Senses Scratch Pad, in de kleur blauw. Bestel deze navulling dus alleen als u ook een Cat It Senses Scratch Pad voor uw kat heeft.

Bent u niet bekend met de Cat It Senses Scratch Pad? Dit is een speciaal, extra dik krabobject voor katten van alle leeftijden. De krabmat is rondom voorzien van een acupressuurmat, die door middel van speciale drukpunten de poten van uw kat aangenaam masseert. Cat It Senses Scratch Pad Navulling is er voor als uw kat de krabmat volledig kapot heeft gekrabt. Meer informatie over de Cat It Senses Scratch Pad vindt u op de productpagina.

Cat It Senses Scratch Pad Navulling voor de kat bestelt u gemakkelijk en goedkoop bij Brekz! Daarnaast verkopen wij diverse andere leuke speeltjes voor uw kat. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Zoekt u andere speeltjes voor uw kat van Cat It senses? Of bent u benieuwd naar kattenspeelgoed van andere fabrikanten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.