Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond OP is OP

Small
€ 7,95
€ 6,36
€ 7,95
€ 6,36
Large
€ 19,99
€ 15,99
€ 19,99
€ 15,99

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is een speeltje dat uw hond leert om meer moeite te doen voor zijn eten of traktatie. 

 • Duurzaam speelgoed
 • Maakt de tanden schoon 
 • Vervangbare Gnawhide ringen

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is duurzaam speelgoed waar uw hond langer mee zal doen dan normale traktaties. Het kost hem namelijk moeite om de Gnawhide ringen te pakken te krijgen. De vervangbare ringen zitten om de botten heen en het kost moeite om deze los te maken. Het stimuleert uw hond om op het speelgoed te kauwen en op een precieze manier de snack te pakken te krijgen. Het daagt uw hond uit om langer te werken voor zijn eten of traktatie. Daarnaast worden tijdens het kauwen de tanden van uw hond schoongemaakt door de nylon borstels en de rubberen noppenschijven. Deze traktatie werkt dus eigenlijk als een soort tandenborstel. De botten zijn gemaakt van duurzaam, sterk nylon. De ringen kunnen om de botten heengeschoven worden door het bot eerst los te draaien van het geheel. De Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten: XS, S, M en L. De Bristle bone is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de afwasmachine gedaan worden. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Duurzaam speelgoed, waar uw hond lang mee doet
 • Leert uw hond werken voor zijn eten of traktatie
 • De Gnawhide ringen zijn vervangbaar en makkelijk om het bot heen te schuiven
 • Gemaakt van sterk nylon 
 • De nylon borstels en rubberen noppenschijven maken de tanden schoon
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Geschikt voor in de vaatwasser 
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Koop nu Busy Buddy Bristle Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Busy Buddy Bristle Bone voor de hondstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Maten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

XS: voor puppy's en de kleinste hondenrassen
S: voor kleine hondenrassen
M: voor middelgrote hondenrassen
L: voor grote honenrassen 
 

Ingrediënten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Natuurlijke huid, sorbitol

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (50%), ruw vet (4%), ruwe vezels (1%), vocht (15%)
 

Andere Busy buddy?

Bent u op zoek naar een ander speeltje waar uw hond langzaam een traktatie van krijgt? Bekijk dan onze Busy Buddy voor de hond pagina. Hier verkopen we onder andere de Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond. Deze is geschikt voor honden die erg hard bijten.


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
26-09-2018
4
4
4
4
4
Ik vind De busy buddy bristol bone heel erg fijn voor mijn hondje omdat dentalsticks altijd aan zijn gebit bleef plakken ben ik overgestapt op de bristle bone De borsteltjes gaan heel goed tussen zijn gebit waardoor ze goed schoon blijven
31-01-2018
4
4
4
4
4
Prima product voor honden. Goed voor de tanden, maar ook een snack waar ze wat voor moeten doen.