Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Busy Buddy hondenspeelgoed 

Busy Buddy is stevig speelgoed voor honden. Deze speeltjes zijn extra leuk voor uw hond omdat er tijdens het spelen snoepjes of brokjes uit komen.
Lees meer ..

Busy Buddy

Verpakking Prijs
Extra Small
€ 6,95
Small
€ 7,95
Medium
€ 12,99
Large
€ 19,99
Verpakking Prijs
Small
€ 5,49
Medium
€ 9,95
Verpakking Prijs
Small
€ 3,50
Medium
€ 7,95
Large
€ 9,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Busy buddy hond

Busy buddy hond zijn speeltjes van het merk Busy Buddy, speciaal ontworpen om speeltijd extra leuk te maken. Dit gebeurt door uw hond lekker te laten spelen met de Budy Buddy's waar tijdens het spelen snoepjes of brokjes uit komen. Ongewenst gedrag zoals kauwen en springen wordt omgezet in heerlijk positief, speels gedrag waarbij uw hond actief bezig is en tijdens het spelen ook nog wordt beloond. De Busy Buddy's hebben verschillende voordelen. Uw hond vermaakt zichzelf en wordt daarbij beloond voor het spelen. Hiernaast hebben alle producten zo hun eigen specifieke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van het gebit van uw hond, of het voorkomen van te snel eten. In ieder geval vormt iedere Busy Buddy zo zijn eigen uitdaging die uw hond maar al te graag aan zal gaan.
 

Assortiment Busy Buddy Hond

 • Busy Buddy Tug-a-Jug voor de hond is een uitdagend speelgoed om uw hond spelenderwijs te voeren. Omdat uw hond uitgebreid moet spelen om steeds weer wat voer te krijgen is het de Tug-a-Jug erg geschikt voor zwaarlijvige honden of honden die te snel eten. De Busy Buddy Tug-a-Jug voor de hond is verkrijgbaar in de maten extra small, small en medium/large.
   
 • Busy Buddy Bouncy Bone is kauwspeelgoed voor uw hond. Dit speelgoed houdt uw hond bezig door toevoeging van de Gnawhide Treats die de hond stimuleren op het speelgoed te kauwen. Op deze manier wordt de aandacht op het speeltje gevestigd, en bijvoorbeeld niet op de nieuwe bank. Busy Buddy Bouncy Bone is verkrijgbaar in de maten small, medium, medium/large en large.
   
 • Busy Buddy Bristle Bone is kauwspeelgoed voor de hond die tegelijkertijd zorgt voor een goede gebitsverzorging. De nylon borstels en de rubberen noppenschijven reinigen de tanden terwijl de hond probeert de Gnawhide Treats tussen de schijven uit te kauwen. Busy Buddy Bristle Bone is verkrijgbaar in de maten extra small, small en large.
   
 • Busy Buddy Gnawhide Rings is de navulling op basis van ham, geschikt voor de Bouncy Bone en de Bristle Bone. Busy Buddy Gnawhide Rings zijn in verschillende maten te bestellen, waarbij de keuze afhankelijk is van het te gebruiken hondenspeeltje. 
   

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten Busy buddy hond voordelig bij Brekz en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed dan het speelgoed van Busy Buddy? Voor ons grote aanbod aan alternatieve hondenspeeltjes kunt u terecht op de pagina Hondenspeelgoed.

Terug