Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Lamsoren met vacht

Productinformatie
200 gram
€ 5,49 (€ 27,45/kg)
€ 5,49 (€ 27,45/kg)
Op 01 Oct weer verkrijgbaar
2 x 200 gram
€ 9,99 (€ 24,98/kg)
Meest verkocht
€ 9,99 (€ 24,98/kg)
Op 01 Oct weer verkrijgbaar

Brekz Lamsoren met vacht hondensnack zijn gedroogde lamsoren met vacht. Deze snack is een perfecte gebitsreiniger voor uw hond. De oren zijn op natuurlijke wijze gedroogd.

  • 200 gram
  • Natuurlijke gebitsreiniging
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Brekz Lamsoren met vacht

Brekz Lamsoren met vacht is een heerlijk, natuurlijk tussendoortje voor honden. Deze hondensnack is de ideale gebitsreiniger voor iedere hond. De lamsoren zijn op natuurlijke wijze gedroogd en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. 

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brekz Lamsoren met vacht hondensnack voor uw viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u daarom altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift en stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Samenstelling Lamsoren met vacht

Ingrediënten: gedroogde lamsoren met haar

Analytische bestanddelen: proteïne (81,3%), vetten (4,7%), vocht (6,3%), ruwe as (5,9%)

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product? Kijk eens naar Brekz Snacks - Runderoren met vacht. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.