Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Beyond Bone voor de hond

Productinformatie
Petite OP = OP
€ 3,99
€ 2,00
Beschikbaar 01 januari
€ 3,99
€ 2,00
Small OP = OP
€ 6,99
€ 5,94
€ 6,99
€ 5,94

Petstages Beyond Bone voor de hond is een synthetisch kauwspeeltje dat vorm en geur van een echt bot heeft. 

Beschikbaar in 4 maten:

• Petite: 8cm
• Small: 11cm
• Medium: 15cm
• Large: 19cm


Meer informatie

Productinformatie Petstages Beyond Bone voor de hond

Petstages Beyond Bone voor de hond is een synthetisch kauwspeeltje met de vorm en geur van een echt bot. Het is gemaakt van een weerbare en duurzame stof, maar heeft ook zachtere delen die het kauwen extra leuk maken. 

Petstages Beyond Bone voor de hond lijkt dus in veel opzichten op een echt bot, echter zonder dat het splijt of splintert. De natuurlijke botgeur van het speeltje zal ervoor zorgen dat uw hond er al snel gek op is. Een leuk kauwspeeltje voor uw hond! 

Bij Brekz kunt u Petstages Beyond Bone voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Ander product?

Van Petstages hebben wij ook dit kauwspeeltje in de vorm van een bot, dat van extra sterk materiaal gemaakt is. Een overzicht van ons overige aanbod hondenspeelgoed, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed vinden.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
23-10-2019
4
4
4
4
4
Onze hond is er weer heel gelukkig mee, Hij heeft er niet lang op hoeven wachten, geleverd volgens afspraak.