Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nyl'o Hide Kippenpoot

Productinformatie
7,5 cm
€ 6,09 (€ 0,76/kg)
€ 6,09 (€ 0,76/kg)
15 cm
€ 9,09 (€ 0,61/cm)
€ 9,09 (€ 0,61/cm)

Nyl'o Hide Kippenpoot is een heerlijke kauwsnack voor uw hond. Deze snack is geschikt voor alle honden.

  • Verkrijgbaar in twee verschillende maten
  • Langdurig kauwplezier
  • Heerlijke snack met smaak van kip

Meer informatie

Productinformatie Nyl’o Hide kippenpoot

De Nyl’o Hide kippenpoot voor de hond is een traktatie waar uw hond eindeloos veel plezier mee zal hebben.

Is uw beste vriend gek op kauwen? Dan is dit het ideale speeltje en kauwproduct. Door het nylon is dit een uitermate duurzame traktatie, die lange tijd mee zal gaan en waarmee uw hond zich keer op keer zal vermaken. De kipsmaak zit in het gehele bot. Uw hond zal dus niet snel uitgekeken zijn op de Nyl’o Hide kippenpoot. Kauwen op dit product is daarnaast ook bevorderlijk voor het gebit van uw dierbare huisdier.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Nyl’o Hide kippenpoot voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ook ons uitgebreide assortiment hondenbrokken.

De houdbaarheid van Nyl’o Hide kippenpoot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een nylon bot in een andere vorm of een andere hondensnack? Bekijk dan eens onze andere Hondensnacks. Hier verkopen we onder andere de Nyl’o Hide kauwring 8 cm voor de hond.