Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(1)

Kauwsnackpakket grote hond

Productinformatie
1 pakket
€ 39,95 (€ 39,95/ct)
€ 39,95 (€ 39,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Kauwsnack pakket grote hond is een extra voordelig pakket met diverse kauwsnacks voor uw hond. Dit pakket is geschikt voor de grote hond en bestaat uit:

  • Runderhuidstaaf geperst - 25cm - 8 stuks
  • Dental snack krokodillen L - 7,5 cm - 2 stuks
  • Dental Chew mix voor honden grote honden - 9 stuks
  • Brekz Snacks - Puur Worstjes Kalkoen - 250 gram

Meer informatie

Productinformatie Kauwsnack pakket grote hond

Kauwsnack pakket grote hond is een pakket met diverse heerlijke kauwsnacks voor grote honden. Kauwen is een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse gebitsverzorging en gaat bovendien verveling bij uw viervoeter tegen. Dankzij de variatie aan snacks kunt u uw hond telkens weer verrassen met een andere snack en smaak. Dit kauwsnack pakket bestaat uit geperste Runderhuidstaaf, Dental snack krokodillen, Dental Chew mix en Brekz Snacks Puur Worstjes kalkoen. De Runderhuidstaaf is een heerlijke traktatie voor uw hond, zijn ongeveer 25 cm en per 8 stuks verpakt.
In het pakket zitten ook 2 Dental snack krokodillen L, een heerlijke snack in de vorm van een krokodil. Deze kauwsnacks zijn 7,5 cm en is erg goed voor het gebit van uw hond. De snack verwijdert tandplak en tandsteen. De Dental Chew Mix voor grote honden bevat diverse kauwproducten met verschillende smaken in de vorm van heerlijke kauwbotjes. Brekz Snacks Puur Worstjes Kalkoen 250 gram is een 100% natuurlijke en licht verteerbare snack voor de hond, bestaande uit gedroogd kalkoensvlees.

Bij Brekz kunt u de allerlekkerste hondenkauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kauwsnack pakket grote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Kauwsnack pakket

Samenstelling Runderhuidstaaf geperst: 100% runderhuid

Samenstelling Dental Snacks krokodillen: erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 3%, vocht 14%, ruwe as 3%, ruw vet 1,5%, ruwe celstof 7%.
Nutritionele toevoegingen: natuurlijk aroma (muntolie), natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en E.

Samenstelling Dental Chew Mix: Buffelhuid

Samenstelling Puur Worstjes Kalkoen: gedroogd kalkoensvlees
Analytische bestanddelen: proteïne 31,3%, vetten 28%, vocht 9%, ruwe as 6,2%.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Ander product?

Heeft u een middelgrote hond? Bestel dan Kauwsnack Pakket middelgrote hond. Voor alle overige snacks en varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
25-09-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Wel echt voor grote honden!!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.