Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kauwsnack Pakket Grote Hond

Productinformatie
1 pakket
€ 43,75
€ 37,19
€ 43,75
€ 37,19

Bestel nu eenvoudig ons Kauwsnack Pakket voor de grote hond en haal voordelig diverse kauwsnacks in huis voor uw hond. Dit kauwsnack pakket is geschikt voor de grote hond en bestaat uit:

  • Dental White Retriever Roll voor honden - 29 cm - 3 stuks
  • Dental snack krokodillen L - 7,5 cm - 2 stuks
  • Dental Chew mix voor honden grote honden - 9 stuks
  • Brekz Snacks - Puur Worstjes Kalkoen - 250 gram

Meer informatie

Bestel nu eenvoudig ons Kauwsnack Pakket voor de grote hond en haal voordelig diverse kauwsnacks in huis voor uw hond. Dit kauwsnack pakket is geschikt voor de grote hond en bestaat uit Dental White Retriever Roll voor honden - 29 cm - 3 stuks, Dental snack krokodillen L - 7,5 cm - 2 stuks, Dental Chew mix voor honden grote honden - 9 stuks en Brekz Snacks - Puur Worstjes Kalkoen - 250 gram.

Dental White Retriever Roll voor honden is ideaal voor honden van alle maten. De Dental Roll is goed voor de gezondheid van het gebit van uw hond.

Dental snack krokodillen L is een heerlijke snack in de vorm van een krokodil en is ook nog eens goed voor het gebit van uw hond. De snack verwijdert tandplak en tandsteen.

Dental Chew Mix voor grote honden bevat diverse kauwproducten met verschillende smaken voor zowel kleine-, middelgrote- als grote honden. Zo kunt u uw hond telkens weer verassen met een andere smaak. Kauwen is een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse gebitsverzorging. Tevens gaat kauwen verveling tegen! Een verpakking voor kleine- en middelgrote honden bevat 15 kauwbotjes en een verpakking voor grote honden, 9 stuks.

Brekz Snacks - Puur Worstjes Kalkoen 250 gram voor de hond is een 100% natuurlijke snack voor uw hond. De snacks zijn gemaakt van kalkoen en zijn een licht verteerbare beloning.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.