Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beeztees Delisnacks Lamb & Rice Rolls

Productinformatie
Per stuk OP is OP
€ 1,75
€ 1,75

Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond zijn lange snacks van 10 centimeter die u kunt opbreken en als tussendoortje aan uw hond geven. 

  • In de smaak lam en rijst
  • Een lekkere traktatie of beloning
  • Voor honden vanaf 4 maanden

Meer informatie

Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond is een snack voor uw hond in de smaak lam en rijst. Het is aanvullend voer en dus geschikt voor tussen maaltijden door. Deze tussendoortjes zijn gemaakt in de vorm van een langere rol. Hierdoor is het makkelijk om ze te breken en aan uw hond te geven. De rollen zijn ongeveer 10 centimeter lang en 1 centimeter breed. Ze zijn zacht en dienen daarom als een lekkere traktatie of beloning voor uw hond. Geschikt voor honden vanaf 4 maanden. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste snack voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Delisnacks Lamb & Rice Rolls voor de hond

Granen (min. 4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% lam), plantaardige bijproducten, suikers, oliën en vetten.
 

Andere snack voor de hond?

Bent u op zoek naar de Rolls van Delisnacks in een andere smaak? Bekijk dan onze Hondenkoekjes pagina. Hier verkopen we onder andere de Delisnacks Chicken Rolls en de Delisnacks Tripe Rolls. De Chicken Rolls zijn in de smaak kip en de Tripe Rolls zijn in de smaak pens.


Reviews
4
4
4
4
4
4.6 / 5 (5)
01-08-2019
4
4
4
4
4
Mijn hond lust deze niet ik heb ze weggegeven. Zegt dus niets over de kwaliteit
13-04-2018
4
4
4
4
4
Prima snack niet te groot en de hond is er dol op
05-04-2018
4
4
4
4
4
Daisy en Mark uit Ranst, België Mijn windhonden, groot en klein, lusten het liefst de brokjes van Cavom. En ik ben zeer tevreden want met deze hondenbrokken hebben ze geen diarree meer.
15-09-2017
4
4
4
4
4
snel en correct ! dit is voor herhaling vatbaar :)
31-05-2017
4
4
4
4
4
Goed product en snel en netjes geleverd! Allemaal top!