Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond

Productinformatie
Per 5
€ 8,49
€ 8,49
Per 10
€ 15,99
€ 15,99

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond is een bot van buffelhuid en is een heerlijke snack, geschikt voor honden van alle rassen.

  • Heerlijk bot met knoop
  • Gemaakt van buffelhuid
  • Natuurlijk product

Meer informatie

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond

Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond is een bot van buffelhuid en is een heerlijke snack, geschikt voor honden van alle rassen. Het bot van buffelhuid is zeer smakelijk en staat garant voor urenlang kluifplezier voor iedere hond. En omdat het een natuurproduct is, is het bot vrij van toevoegingen.
De afmetingen van dit product zijn: 18 cm.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Buffelhuidbot knoop 18 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. U wordt geadviseerd om toezicht te houden terwijl uw hond kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groot geperst buffelheidbot? Kijk dan eens bij Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van ons volledige assortiment kauwproducten vindt u hier.


 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
13-12-2018
4
4
4
4
4
Ik ben uitermate tevreden van de producten en service. Misschien klanten die steeds dezelfde producten bestellen belonen met een extra korting. Ik heb in het voorbije jaar minstens 15 zaken hondeneten van 20 kilo besteld.
25-09-2017
4
4
4
4
4
Wij hebben overal deze kauwbotten gekocht en mijn hond kreeg steeds diarree en we nemen die van jullie en hij kan er tegen geen diarree, wij zijn super blij dus ik raad iedereen aan om bij jullie te kopen