Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Beeztees Kauwstaaf Kipsmaak Groot

Productinformatie
Per verpakking
€ 3,95
€ 3,95
3 verpakkingen
€ 9,99
€ 9,99

De Beeztees Kauwstaaf Groot is een smakelijke snack voor uw hond.

  • Lekkere kippensmaak
  • Gebruik als beloning of traktatie
  • Voor een goed gebit

Meer informatie

Beeztees Kauwstaaf Groot

De Beeztees Kauwstaaf Groot is een heerlijke kauwsnack van runderhuid, met kipsmaak, voor uw hond. Deze snack van het merk Beeztees is ideaal als beloning of traktatie. Daarnaast levert kauwen op kauwsnacks een bijdrage aan een gezond gebit. De kauwstaaf bevat lekkere stukjes kip, waardoor uw hond er vast van zal kunnen genieten. 

  • Met lekkere stukjes kip
  • Geschikt als beloning of traktatie
  • Voor een gezond gebit

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwsnacks voor honden. Hier vindt u onder andere het Beeztees Gevuld Kauwbot Premium Met Vitaminen en de Delisnacks Kauwchips wit.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
30-01-2020
4
4
4
4
4
Onze hond lust ze helaas niet.
20-06-2018
4
4
4
4
4
Na 10min was er van de kauwpees niets meer over dus ik vermoed dat Lola hem uitstekend vond
06-07-2017
4
4
4
4
4
De woefkes genieten er enorm van super leuk