Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Antos Lam & Rijst Sticks Groot hondensnack

Productinformatie
Per stuk
€ 0,65
€ 0,65
Per 3
€ 1,75
€ 1,75

Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond is een smakelijke traktatie met lam en rijst en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

  • Heerlijke traktatie
  • Premium kwaliteit
  • Met lam en rijst

Meer informatie

Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond

Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond is een smakelijke traktatie met lam en rijst en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Deze heerlijke snack is ideaal als tussendoortje. Bijvoorbeeld na een goede prestatie, of gewoon omdat u gek bent op uw hond. Het product is rijk aan lam en bevat rijst, voor veel snackplezier.
Afmeting (LxBxH): 17 cm x 3 cm x 1 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van gebruik van het product. Wij adviseren altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypo-allergene hondensnack? Kijk dan eens bij in het overzicht van al onze hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
06-10-2018
4
4
4
4
4
Happy hond met deze gezonde snack! Snelle levering.
09-07-2018
4
4
4
4
4
Zoals altijd ..snel, goedkoper en steeds correcte levering! Een tevreden klant sinds lange tijd
22-05-2018
4
4
4
4
4
gezonde hondensnack als beloning. makkelijk mee te nemen voor onderweg.