Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack

Productinformatie
Per 3 verpakkingen
€ 6,49 (€ 2,16/ct)
€ 6,49 (€ 2,16/ct)
Per 6 verpakkingen
€ 11,95 (€ 1,99/ct)
€ 11,95 (€ 1,99/ct)

Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack is een smakelijke snack gemaakt met rund. De stevige buitenkant draagt bij aan een goede mondhygiëne. 

  • Voor medium hondenrassen 
  • Helpt tanden schoon te houden 
  • Laag in vet

Meer informatie

Productinformatie Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack 

Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack is heerlijk aanvullend diervoeder voor uw hond. Iedere verpakking bevat zeven stuks kauwsnacks, wat gelijk staat aan 200 gram. De kauwsnack is gemaakt met rund en heeft een speciaal gevormde buitenkant die helpt bij het schoonhouden van de tanden en die bijdraagt aan de gezondheid van het tandvlees. De snack is geschikt voor medium hondenrassen met een gewicht tussen de 10 en 25 kg en kan dagelijks gegeven worden. Het heeft een smakelijke reinigingswerking; het helpt namelijk het bevorderen van een goede mondhygiëne. Daarnaast is het product laag in vet. 

Kenmerken Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack 

  • Aanvullend diervoeder
  • Gemaakt met rund 
  • Helpt bij schoonhouden tanden 
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Smakelijke reinigingswerking

Bij Brekz kunt u Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bonzo hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Samenstelling Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack

Granen, glycerol, vlees en dierlijke bijproducten (8%)*, mineralen, sorbitol, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, groenten. *Gelijk aan 30% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% rund.

Analytische bestanddelen

Eiwit: 14,2%; Vetgehalte: 3,8%; Ruwe as: 8,2%; Ruwe celstof: 0,7%; Vocht: 19,0%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

IE/kg: Vit. A: 13 400; Vit. D3: 900; mg/kg: Calciumjodaat, watervrij: 3,5; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 19,8; Zinksulfaat-monohydraat: 450; Natriumseleniet: 0,49. met antioxidanten.

Voedingsadvies Bonzo Dental Delicious Rund Medium hondensnack 

De dagelijkse voedingshoeveelheden voor medium honden van tien tot en met 25 kg zijn één stick per dag. Gelieve dan de hoofdmaaltijd aan te passen. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater voor uw hond klaarstaat. Blijf daarnaast altijd in de buurt wanneer u uw hond een snack geeft. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw huisdier terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Ander product? 

Op onze website zijn vele producten aan Bonzo hondenvoer te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de Bonzo Sausages hondensnacks, een heerlijk malse snack!


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
16-03-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
toppers zijn het, producten snel en correct geleverd, en de Hond vind ze super lekker
toppers zijn het, producten snel en correct geleverd, en de Hond vind ze super lekker
10-07-2019
1
2
3
4
5
Zeer geliefde snack voor onze hond