Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Black Friday Brekz 

Black Friday 2018 was een groot succes, vele honden en katten hebben geprofiteerd van de aanbiedingen. We zien u graag terug in 2019!
Lees meer ..

Black Friday

Black Friday is de Amerikaanse traditie waarbij winkels een dag lang korting geven op talloze producten. Black Friday 2018 valt op 23 november: zet die datum maar vast in je agenda, want Brekz doet gezellig mee!

Ontstaan van Black Friday

Black Friday is niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkels. De dag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en staat in direct verband met Thanksgiving, de bekende feestdag die in het teken staat van familie. Deze traditie komt trouwens weer voort uit een dankdag voor de oogst en andere goede dingen. Die heet in Nederland in protestantse kringen de dankdag voor het gewas.  

Dat Amerikanen van Black Friday spreken komt volgens sommigen door de enorme verkeerschaos die de winkeldag teweegbrengt. Anderen zeggen dat het te maken heeft met de dag waarop retailers voor het eerst in het lopende boekjaar zwarte cijfers gaan schrijven. Hoe het ook zij, Black Friday 2018 is jouw beste kans op leuke najaarskoopjes. En dus ook het moment om voor de decemberdagen dierenartikelen te bestellen tegen de allerscherpste prijzen.
    

Exclusieve deals met Black Friday

Wat kun je van jouw online dierenwinkel verwachten? Om je alvast een idee te geven van onze acties lichten we vast een tipje van de sluier op. Is jouw hond een liefhebber van Hill's hondenvoer? Op Black Friday krijgt u verassend hoge korting op zakken Hill's hondenvoer. Deze actie geldt voor alle smaken van Hill’s Science Plan (10kg, 12kg of 18kg) bij aankoop van 2 zakken. Verder krijgt u korting op Royal Canin Veterinary voeding en zijn diverse snacks en accessoires in de aanbieding.
    

Profiteer van Black Friday 2018

Black Friday is een uitgelezen kans om jouw favoriete dierenartikelen voordelig te kopen. Met deze tips haal je het maximale uit de koopjesdag.

  • Stel je aankopen even uit (als de acties nog niet live zijn)

Ben je bijna door je hondenvoer heen en koop je graag groot in? Of wil je je huisdier eens lekker verwennen? Stel het even uit tot Black Friday en bestel het dan samen met je andere favoriete dierenproducten.

  • Combineer met vrienden of familie

Van Black Friday kortingen profiteer je maximaal door je aankopen te combineren met vrienden of familie. Vraag dus even rond voordat je bestelt en profiteer.  

  • Volg onze updates op social media


Houd onze sociale media kanalen in de gaten. Hierop verschijnen rond Black Friday onze beste acties.

      
Alvast inkopen voor Sinterklaas en kerst

Sla alvast je slag voor Sinterklaas en de kerstdagen. Doordat Black Friday voor de feestdagen is, is het een ideale kans om je sinterklaasinkopen tegen een scherpe prijs in te kopen. Bovendien spreid je hiermee de kosten van die dure decembermaand. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kerst. 

 

Terug