Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Productinformatie
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
2 x 10 kg
€ 109,90 (€ 5,50/kg)
Meest verkocht
€ 109,90 (€ 5,50/kg)

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer is een hoogwaardige, volledige voeding en is gericht op kittens tot 12 maanden en zwangere of zogende katten.

  • Rijk aan kalkoen, kip en rijst
  • Ondersteunt de groei
  • Geen kunstmatige toevoegingen


Meer informatie

Biofood Kitten Pregnant & Nursing kattenvoer

Biofood Premium kitten pregnant/nursing is een hoogwaardige, volledige voeding en is ontwikkeld voor kittens tot 12 maanden en zwangere of zogende katten. Het smakelijke droogvoer biedt een verhoogde energiebehoefte die aansluit bij de levens van opgroeiende kittens en dragende/zogende katten. Dit wordt onder meer bereikt door de grote hoeveelheid hoogwaardige eiwitten uit kalkoen en kip. Voor de volledigheid van de maaltijd zijn tevens vis en rijst toegevoegd. En dankzij de hoge verteerbaarheid en acceptatie heeft iedere kitten een gezonde, verteerbare maaltijd aan deze voeding. Daarnaast is gezorgd voor de aanwezigheid van gezonde prebiotica zoals FOS, zalmolie, Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Dit is goed voor de stofwisseling en een blijvend glanzende vacht van uw kat. Het product is vrij van kunstmatige toevoegingen.

  • Rijk aan kalkoen, vis, kip en rijst
  • Bevat gezonde prebiotica, waaronder zalmolie, Omega vetzuren en taurine
  • Speciaal voor een verhoogde energiebehoefte
  • Hoge accepteerbaarheid en verteerbaarheid
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen
     

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Premium kitten pregnant/nursing tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Biofood Premium kitten pregnant/nursing staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Biofood Premium kitten pregnant/nursing

Gedroogde kalkoen (35%), maïs*, rijst*(18%), gevogeltevet, vismeel (9%), gedroogde kip (7%), biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (Bron van FOS), taurine. (*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (20%), ruw as (6,5%), ruwe celstof (2,0%), calcium (1,4%), fosfor (0,8%), magnesium (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Onbekend.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix. Een overzicht van alle merken kattenvoer vindt u op de Merkenpagina kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
12-06-2019
4
4
4
4
4
Heel goede levering en eten. Kat is fan
22-05-2019
4
4
4
4
4
Wel erg kleine brokjes