terug
Verjaging en ongediertebestrijding
Om uw huis en tuin vrij te houden van ongedierte kunt u bij Brekz verschillende producten bestellen voor Verjaging en Ongediertebestrijding. Zo hebben wij producten die muizen en ratten verwijderen, producten tegen vliegen en wespen en meer.
Lees meer ..
Verjaging en ongediertebestrijding

Verjaging en ongediertebestrijding

Verjaging en ongediertebestrijding


Verjaging en ongediertebestrijding

Om uw huis en tuin vrij te houden van ongedierte kunt u bij Brekz verschillende producten bestellen voor Verjaging en Ongediertebestrijding. Zo hebben wij producten die muizen en ratten verwijderen, producten tegen vliegen en wespen, producten die grotere zoogdieren uit uw tuin houden en producten waarmee u uw hond kunt leren waar hij wel en niet mag komen.

​Bekijk hieronder ons assortiment aan Verjaging en ongediertebestrijding en bestel uw product gemakkelijk en voordelig online bij Brekz!

Muizen en ratten

​Tegen muizen en ratten kunt u het Finion Frap Muizengif Lokdoosje bestellen. Dit doosje bevat gepelde haver waarin het gif difenacoum verwerkt is dat het ongedierte eenvoudig doodt. U kunt muizen en ratten ook doden door ze te vangen in een val. Zo verkopen wij een rattenval en muizenval die snel en effectief werken. Wilt u de dieren ongedeerd weer laten gaan? Dan kunt u ook kiezen voor verschillende leefvallen, zoals de Leefval Voor Muizen en de Leefval met deurtje voor ratten.

​Vliegen

​Tegen vliegen is er Zapi Garden Vliegenvangers. Dit zijn plakstrips waar vliegen op afkomen en eenvoudig aan vastplakken. De strips zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, bevatten geen gif en zijn reukloos. Ze werken ongeveer 8 weken.

Wespen

Wilt u een wespennest bestrijden? Dan kunt u bij ons Bayer Garden Wespenschuimspray bestellen. U spuit dit middel 's avonds in het wespennest als alle wespen in het nest zijn. Zorg ervoor dat er geen wespen kunnen ontsnappen en zorg na behandeling voor goede ventilatie. Bescherm uzelf tijdens de behandeling goed met bedekkende kleding, zodat u niet gestoken wordt.

​Ongewenste indringers

De Garden Protector 2 is een apparaat dat een ultrasoon geluid en lichtflitsen uitzendt zodat ongewenste dieren buiten uw tuin blijven. U kunt de Garden Protector 2 zo instellen dat hij alleen werkt bij specifieke soorten, zodat hij bijvoorbeeld alleen katten verjaagt. Zo kunt u alleen de diersoorten verjagen waar u last van hebt. Bij dit product kunt u ook de Adapter Garden protector 2 bestellen. 

Trainingsproducten voor honden

Om uw hond te leren minder te blaffen is er de Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794. Dit mooi vormgegeven vogelhuisje zendt ultrasoon geluid uit dat ervoor zorgt dat uw hond stopt met blaffen. Het geluid reikt tot 15 meter en kan op verschillende niveaus ingesteld worden. Met de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden pdt45-13472 kunt u ook het gedrag van uw hond verbeteren. Met deze halsband die u rond de hals van uw hond legt, kunt u uw hond op afstand statische stimulatie geven als uw hond bijvoorbeeld uitvalt naar andere honden.

​Ander product voor Verjaging en Ongediertebestrijding?

​Voor de bestrijding van algen in uw vijver of ziekten bij vissen kunt u ook ons overzicht Bestrijding, verzorging en overig bekijken.  

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.