Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Bescherming tegen teken 

De temperaturen lopen op, dus de teken worden weer actief. Help uw huisdier tekenvrij te blijven met een van onderstaande actieproducten, of kijk bij alle anti-vlo en -tekenproducten voor honden en katten.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
6 Ampullen
€ 19,49
2 x 6 ampullen
€ 36,95

Tekenverwijderaar

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

De O'Tom tekenverwijderaar hond en kat is een tekenhaak waarmee u gemakkelijk, veilig en pijnloos teken kunt verwijderen bij uw hond en kat. Een belangrijk voordeel van deze tekenhaak is dat de kans op schadelijke effecten bij het verwijderen van de teken wordt geminimaliseerd. Wanneer u een teek eruit trekt zullen de haakjes waarmee hij zich vasthoudt in de huid neigen af te breken. Het afbreken van deze haakjes en de zogenoemde kop van de teek kan een ontsteking of een infectie tot gevolg hebben. Door de teek bij het verwijderen te draaien komen de haakjes en de kop mee en laten los zonder veel trekkracht te gebruiken. U verwijdert de teek in zijn geheel en uw hond is van zijn parasiet verlost. Een ander essentieel deel van het verwijderen van teken is dat zij niet geplet moeten worden. Wanneer dit gebeurt kan speeksel van de teek in de huid van uw hond achterblijven. De stoffen in het speeksel veroorzaken irritatie en kunnen soms zelfs tot infecties of allergieën leiden. Dankzij het ontwerp van deze tekenhaak voorkomt u dit pletten.
Een verpakking bevat 2 tekentangen; 1 x voor grote teken, 1 x voor kleine teken.

 • Voor het snel en effectief verwijderen van teken, naar vernieuwd ontwerp
 • Voorkomt afbreken van de haakjes en kop van de teek bij het verwijderen
 • Verwijdert teken zonder deze te pletten waardoor geen speeksel van teken kan achterblijven in de huid van uw hond
 • Twee tekentangen in de verpakking; 1 voor grote teken, 1 voor kleine teken

Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spot-on oplossing tegen vlooien, teken en luizen? Kijk dan eens bij Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg. Voor een overzicht van al onze Antivlo en teken producten kijkt u hier.

O'Tom tekenverwijderaar > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,75
Tekentang voor hond en kat

Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.

Tekentang > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,99

TickLess

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten is het ideale middel om vlooien en teken uit de buurt van uw hond of kat te houden. Om precies te zijn: een straal van 1.5 meter. Dit werkt door middel van een ultrasone impulsen die als een heel zacht geluid worden uitgezonden. Dit geluid vinden de vlooien en teken vervelend en daarom zullen ze niet op de hond of kat afgaan. Impulsen gaan niet op en daarom is het product duurzaam. De TickLess Pet hang je aan de halsband of tuig en daarna kan het zijn werking doen. De werking is niet gebaseerd op de chemische stoffen of geuren en is dus niet schadelijk voor kinderen. Omdat de Tickless Pet niet schadelijk is, kan het ook gebruikt worden door puppies, kittens, drachtige, zieke of zogende dieren. Daarnaast heeft het geen bijwerkingen of bijeffecten. De batterij werkt 10 tot 12 maanden. 

 • Houdt vlooien en teken in een straal van 1.5 meter uit de buurt
 • Zendt ultrasone impulsen uit en is dus duurzaam
 • Is niet schadelijk voor puppies, kittens, drachtige, zieke of zogende dieren
 • Werkt 10 tot 12 maanden

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

Verwijder het plastic om de lithium batterij te laten werken. Vier lichtflitsen betekent dat de Tickless Pet werkt en aanstaat. Na dit moment is de batterij ongeveer een jaar houdbaar. Om te checken of het apparaat nog steeds werkt drukt u op de knop. Hij werkt nog wanneer u een lichtflits ziet. De TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten is waterproof, maar vermijd langdurig contact met water. Het is bijvoorbeeld aan te raden om hem af te doen voordat uw huisdier gaat zwemmen. Wanneer de TeckLess Pet toch nat wordt kunt u hem drogen met een handdoek of met een haardroger op gemiddelde warmte.

Brekz beveelt aan om regelmatig te controleren of uw huisdier niet is gebeten door een vlo of teek, geen enkel product werkt namelijk 100%. 

Ander antivlo- en tekenmiddel? 

Bent u niet op zoek naar een apparaat, maar naar een farmaceutisch product dat werkt teken vlooien en teken? Bekijk dan eens onze Antivlo en teken pagina. Hier verkopen we onder andere de Frontline Combo Spot-On Hond M.

TickLess vlooien- en tekenverjager voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
Oranje
€ 21,99
Zwart
€ 21,99
Bruin
€ 21,99

Spray

Tick Off Combispray voor de hond

Tick Off Combispray voor de hond

Tick Off Combispray voor de hond is een spray ter bescherming tegen vlooien en teken en is geschikt voor iedere hond. De spray is eenvoudig in gebruik en is een effectieve bestrijder van vlooien en teken in de vacht van uw hond. Behandeling beschermt uw huisdier tot 4 weken tegen zowel vlooien als teken. Bovendien is het tot wel 10 weken werkzaam tegen vlooienlarven en vlooieneieren. Zo wordt een nieuwe besmetting voorkomen. Het middel is ook geschikt voor gebruik bij kleine hondenrassen.

 • Bestrijdt vlooien en teken in de vacht van uw hond
 • Tot wel 4 weken werkzaam tegen zowel vlooien en teken
 • Wel 10 weken werkzaam tegen vlooienlarven en vlooieneieren
 • Ook te gebruiken bij kleine hondenrassen
 • Handige spray

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tick Off Combispray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruik Tick Off Combispray voor de hond

Op 10 tot 20 cm afstand op de vacht van uw hond sprayen. Aangeraden wordt honden met een lange vacht het middel in te masseren, zodat het tot de huid kan doordringen. Laat het middel drogen. Gebruik handschoenen en vermijd contact met ogen, oren en neus. Na behandeling de vacht niet droogwrijven, borstelen of föhnen.

Het middel is niet geschikt voor honden jonger dan 3 maanden en voor katten. 

Ingrediënten Tick Off Combispray voor de hond

Werkzame stoffen: permethrin en pyriproxifen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel tegen teken en vlooien in een pipet? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On hond L.

Exil Tick Off Combispray voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 22,25
2 x 250 ml
€ 41,95

Beaphar

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 15,95
2 stuks
€ 29,95
3 stuks
€ 42,95
Per stuk + Seberus Fresh Salmon 12 kg
€ 75,90 (€ 6,33 /kg)
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,49
2 stuks
€ 35,95
3 stuks
€ 49,95
Per stuk + Seberus Fresh Salmon 12 kg
€ 78,44 (€ 6,54 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

De temperaturen lopen op, dus de teken worden weer actief. Help uw huisdier tekenvrij te blijven met een van onderstaande actieproducten, of kijk bij alle anti-vlo en -tekenproducten voor honden en katten.

Anti-vlo en -teken voor honden

Anti-vlo en -teken voor katten

Terug