Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Bescherming tegen teken 

De temperaturen lopen op, dus de teken worden weer actief. Help uw huisdier tekenvrij te blijven met een van onderstaande actieproducten, of kijk bij alle anti-vlo en -tekenproducten voor honden en katten.
Lees meer ..

Tekenverwijderaar

Scalibor

Advantix

Spray

Advantix

Flea Free

Beaphar

TickLess

Tekenverwijderaar

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

De O'Tom tekenverwijderaar hond en kat is een tekenhaak waarmee u gemakkelijk, veilig en pijnloos teken kunt verwijderen bij uw hond en kat. Een belangrijk voordeel van deze tekenhaak is dat de kans op schadelijke effecten bij het verwijderen van de teken wordt geminimaliseerd. Wanneer u een teek eruit trekt zullen de haakjes waarmee hij zich vasthoudt in de huid neigen af te breken. Het afbreken van deze haakjes en de zogenoemde kop van de teek kan een ontsteking of een infectie tot gevolg hebben. Door de teek bij het verwijderen te draaien komen de haakjes en de kop mee en laten los zonder veel trekkracht te gebruiken. U verwijdert de teek in zijn geheel en uw hond is van zijn parasiet verlost. Een ander essentieel deel van het verwijderen van teken is dat zij niet geplet moeten worden. Wanneer dit gebeurt kan speeksel van de teek in de huid van uw hond achterblijven. De stoffen in het speeksel veroorzaken irritatie en kunnen soms zelfs tot infecties of allergieën leiden. Dankzij het ontwerp van deze tekenhaak voorkomt u dit pletten.
Een verpakking bevat 2 tekentangen; 1 x voor grote teken, 1 x voor kleine teken.

 • Voor het snel en effectief verwijderen van teken, naar vernieuwd ontwerp
 • Voorkomt afbreken van de haakjes en kop van de teek bij het verwijderen
 • Verwijdert teken zonder deze te pletten waardoor geen speeksel van teken kan achterblijven in de huid van uw hond
 • Twee tekentangen in de verpakking; 1 voor grote teken, 1 voor kleine teken

Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spot-on oplossing tegen vlooien, teken en luizen? Kijk dan eens bij Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg. Voor een overzicht van al onze Antivlo en teken producten kijkt u hier.

O'Tom
https://www.brekz.nl/1376-home_default/o-tom-tekenverwijderaar.jpg
5.25 2019/01/01
Heb het nog niet nodig gehad maar ziet er mij een handig ding uit.
Werkt goed en gemakkelijk.
Ik heb het product gelukkig nog niet hoeven gebruiken maar gezien de filmpjes op Youtube denk ik dat het wel handig is.
Het is een simpel tangetje dat precies doet waar het voor is aangeschaft..., teken verwijderen.
Levering is goed verlopen. Een vergeten korting werd me later terug betaald. Het product werkt goed.
Dit is een heel gemakkelijk ding beter dan al die andere tekenverwijderaars
1787
1026
O'Tom tekenverwijderaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 5,25
Tekentang voor hond en kat

Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/1377-home_default/tekentang-.jpg
1.99 2019/01/01
Altijd tevreden van de leveringen die altijd correct zijn. Alsook het te volgen traject wanneer de levering zal aankomen. Enkel positieve commentaren.
zeer gemakkelijk te gebruiken.
Niets te melden. Zit nog in de verpakking
1788
1027
Tekentang > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 1,99

Scalibor

Scalibor Protectorband Small/Medium hondM

Scalibor Protectorband Small/Medium hond

Scalibor Protectorband Small/Medium hond is een halsband die dient ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen, voorkomt herbesmetting en is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De halsband werkt op basis van de stof deltamethrin en is gedurende 5 tot 6 maanden na omdoen werkzaam. Het geurloze product voorkomt bloedzuigen door insecten als zandvliegen en hatwormmuggen en weert teken. Zo beschermt de halsband uw hond tegen ziekten die deze parasieten kunnen overdragen. De Scalibor tekenband is veilig voor honden en mensen en kan daarom gerust gedragen worden door drachtige teven en door pup's met een leeftijd vanaf 7 weken. Het duurt ongeveer twee weken voordat de halsband optimaal werkt. Het product is waterproof.  

Deze halsband beschermt niet tegen vlooien. Zoekt u een antivlo product, kijk dan bij onze Frontline producten.

 • Maximale lengte van 48cm
 • Bestrijdt teken, vliegjes en muggen effectief en voorkomt herbesmetting
 • Na ongeveer 2 weken optimaal werkzaam
 • Tot wel 5 a 6 maanden preventief werkzaam tegen de beschreven parasieten
 • Weert bloedzuigen door parasieten als teken, zandvliegen en hatwormmuggen en voorkomt zo dat zij (ernstige) ziektes kunnen overbrengen
 • Werkzaam bij zowel kortharige als langharige honden
 • Ook te gebruiken door pup's en drachtige honden
   

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Scalibor Protectorband Small/medium Hond tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten

Werkzame stof: Deltamethrin (760 mg)
Hulpstof: Titaniumdioxide [E171] (285 mg).

Gebruiksaanwijzing Scalibor Protectorband Small/Medium hond

Verwijder de halsband uit het dichtgesealde sachet en breng deze losjes aan om de hals van uw hond. Zorg dat u 2 vingers ruimte houdt tussen de band en de hals van uw hond. Einde door de gesp halen en afknippen op 5cm van de gesp. Bij puppies minder kort afknippen ivm. de groei. Controleer bij hen regelmatig of de band niet te strak komt te zitten. De band dient continu gedragen te worden.
Door de wrijving van de band met de vacht van uw hond komt de werkzame stof continue vrij. Deze verspreidt zich door de bovenste laag van de huid, ongeacht de lengte van het haar. 

Let op! Niet te gebruiken bij pup's jonger dan 7 weken, honden met huidlaesies, dieren met een bekende overgevoeligheid voor pyrethroïden en katten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spot on oplossing tegen teken en vlooien? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On Hond M. Voor een overzicht van al onze medische producten kijkt u op de Merkenpagina.

Scalibor
https://www.brekz.nl/24895-home_default/scalibor-protectorband-small-medium.jpg
17.95 2019/01/01
Bijna geen teken meer
Bestellingen voor mijn hond zoals Farmfood brokken enz. komen altijd op tijd aan. Zeer tevreden over Brekx!
Wij kopen ieder jaar een scalibor band voor onze teckel werkt prima
Makkelijk te bevestigen, groot genoeg. Geen vlo of teek gezien.
Snelle levering
Zeer snelle levering zoals beschreven op site. Contact perfect en geweldige service. Zeer zeker bij iedereen aan te raden om hier te bestellen.
Pas perfect de werking nog even testen
Net als de keer er voor netjes op tijd valt niks op aan te merken
Superband. Kan je af doen met borstelen en wassen. Wel blijven ontwormen. Uitstekend voor in buitenland.
Helaas 1 dag te laat en een vlooienband kan door de brievenbus. Nu is een doos bij de buren af gegeven. Niet nodig!
Wij hadden vorig jaar zo een bandje gekocht en niks geen vlooien en teken meer voor ons hondje dus nu hebben we er weer zo een !!
Vlotte levering en netjes verpakt. Ik heb twee tekenbanden besteld van het merk Scalibor, met een lange houdbaarheids datum. Bij andere bedrijven waar ik voorheen heb besteld was dit wel eens anders! Ik ben tevreden dus!
Het is wat ik besteld heb en reeds 1 dag later al bezorgd.
Snel en goed Prijs heel goed
super snelle levering. Volgende keer weer!
Het werkt prima,en de hond heeft er geen hinder van
werkt perfect tegen vlooien, teken etc. Hond heeft er geen last van.
Super snelle levering en heel hoge prijsverschil, tussen andere webshops! Prima
Voor zover ik het bandje kan beoordelen is het volgens ons een goed product maar ons hondje heeft hem nog maar 1 week om !!
Goede kwaliteit en goede service!
een prima product werkt waar het voor aangeschaft is
Mijn hondje heeft geen last van de band! Géén roodheid of kale plekken. Het is een heuse waterrat, dus vind ik het fijn dat de band waterbestendig is!
snelle levering jammer van de pakket kosten kon zo door de brievenbus
Een prima product, mijn hond heeft vorig jaar 6 maanden geen teek gehad, ik ga er van uit dat het dit jaar weer goed gaat met deze tekenband.
Ben zeer tevreden over de bestelling en vlotte bezorging.
De banden zijn 5 euro per stuk goedkoper dan elders en aangezien ik ze elk jaar nodig heb voor mijn honden, scheelt dat veel. Deze banden werken fantastisch tegen teken, mijn honden hebben er geen zolang ze deze banden dragen! Dus kwaliteit/prijsverhouding is erg goed.
de band is topie Alleen de bezorging was rommelig Maar hij is aangekomen
Werkt prima en stinkt niet gelukkig. Heb hem voor de 2e keer aangeschaft. Ik ben er echt te tevreden over!
Al jaren deze anti teken/vlooienband gebruikt. Nooit tot zelden teken of vlooien bij onze hond.
Gebruik deze band al jaren voor onze hond(en) met name in het buitenland tegen zandvlooien. Werkt perfect en de honden kunnen er gewoon mee zwemmen. Dit laatste doet niets af aan de werking.
nooit een beestje kunnen ontdekken bij mijn hond
Super Nooit geen Last en goede bescherming voor je hond
Alles prima. Bestelling , betaling en levering heel snel.
1481
783
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,95
€ 17,95
Per 2
€ 35,50
€ 33,95
Per 6
€ 101,95
€ 94,95
Per 10
€ 163,95
€ 149,95
Scalibor Protectorband Large voor honden

Productinformatie Scalibor Protectorband Large voor honden

De Scalibor Protectorband Large voor honden is een speciale halsband voor uw hond die hem beschermt tegen teken en zandvliegen. Ook maakt de halsband het minder aantrekkelijk voor muggen om uw hond te steken. De Scalibor Protectorband Large voor Honden is geurloos, waterproof en beschermt uw hond tot 6 maanden tegen parasieten. U kunt de halsband zeer eenvoudig plaatsen om de nek van uw hond. De Scalibor Protectorband Large voor Honden is een ideale manier om uw hond te beschermen wanneer u op vakantie gaat, of regelmatig met uw hond in bosrijke omgevingen wandelt.

Deze halsband beschermt niet tegen vlooien. Zoekt u een antivlo product, kijk dan bij onze Frontline producten.

 • Beschermt uw hond tegen teken en zandvliegen
 • Maakt het minder aantrekkelijk voor C. pipiens muggen om uw hond te steken
 • Eenvoudig te plaatsen om de nek van uw hond
 • Blijft to 6 maanden werkzaam
   

Bij Brekz kunt u diverse gezondheidsmiddelenvoor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu een Scalibor Protectorband Large voor Honden tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruik Scalibor Protectorband Large voor Honden

De halsband kan gebruikt worden voor uitwendig gebruik bij honden vanaf een leeftijd van 7 weken. Na 2 weken zal de halsband optimaal werken, de werkzame stoffen zijn dan goed verspreid. Wanneer de hond gaat zwemmen, moet de halsband afgedaan worden. Af en toe contact met water kan echter geen kwaad. Wel moet er voorkomen worden dat de hond gaat zwemmen wanneer de hond de eerste 5 dagen de halsband draagt. De stof die vrij komt van de halsband is schadelijk voor de vissen en andere waterorganismen. Kinderen mogen absoluut niet in aanraking komen met de Scalibor protectorband. Voorkom intensief contact met de hond.

De werkzame stof van de Scalibor Protectorband Large voor Honden is deltamethrin. Deze stof zorgt ervoor dat parasieten eerst hyperactief raken. Vervolgens ontstaat er een shock effect en daarna volgt de dood van de parasiet. Deltamethrin verspreidt zich in het vetlaagje van de huid van uw hond, doordat de halsband deze stof continu vrijgeeft. De werkzame stof wordt niet geabsorbeerd door de hond.

Een Scalibor Protectorband Large voor Honden is 65 cm lang en bevat:
Werkzaam bestanddeel: Deltamethrin 1,000 g
Hulpstof : Titaniumdioxide (E 171) 0,375 g

Gebruiksaanwijzing Scalibor Protectorband Large voor Honden

Doe de halsband om bij uw hond en hou vervolgens twee platte vingers tussen de nek van het dier en de halsband. Zo zorgt u ervoor dat er wat speling rondom de halsband blijft. De resterende band kunt u afknippen op ongeveer 5 cm van de gesp. Na het plaatsen van de Scalibor Protectorband Large voor Honden is het belangrijk dat u uw handen goed wast met koud water en zeep.

De Scalibor Protectorband Large voor honden kan gedragen worden door drachtige en lacterende dieren.
Gebruik de Scalibor Protectorband Large niet bij:

 • Puppys en jonge honden (< 7 weken)
 • Honden met huidlaesies
 • Honden die een overgevoelig zijn voor pyrethroiden
 • Katten
   

Waarschuwingen

 • Voorkom intensief contact van kleine kinderen met de hond die een halsband draagt.
 • De halsband mag niet gebruikt worden in combinatie met andere ectoparasitica die organofosfaten bevatten.
 • Wanneer de hond de halsband opeet, kunnen de volgende symptomen zich voordoen: ongecoördineerde bewegingen, trillen, kwijlen, braken en stijfheid. Deze symptomen verdwijnen binnen 48 uur.
 • Deze halsband geeft niet 100% zekerheid dat teken zich niet vasthechten en een ziekte overbrengen. Dit kan nooit gegarandeerd worden. De halsband helpt wel bij de voorkoming hiervan.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit de Scalibor Protectorband Large voor honden? Voor kleine en middelgrote honden verkopen wij de Scalibor Protectorband Small/medium Hond. Of zoekt u toch een andere manier om uw hond te verlossen van vlooien en teken? Bekijk dan ons totaalaanbod aan producten tegen vlooien en teken. En neem ook eens een kijkje in onze hondenapotheek!

Scalibor
https://www.brekz.nl/24896-home_default/scalibor-protectorband-large.jpg
18.95 2019/01/01
voor de eerste keer besteld bij Brekz....zeer tevreden over prijs en levering! volgende keer weer
Het product is goed,maar ik verbaas mij over uw verkoop methode. Als 11 stuks koop, betaal ik per stuk meer dan als 6 koop. Vind ik toch erg vreemd.
gebruik sinds enkele jaren deze banden bij onze honden, steeds tot volle tevredenheid.
Heel handig 2 x per haar een bandjeven beschermd tegen alle soorten ongedierte
Beide honden hebben de band nu een paar weken om en het werkt fantastisch, voor dat ze de band om hadden bleven we teken verwijderen en nu niks meer
Zeer snelle levering, duidelijke communicatie
Goede service, goede prijs en snelle levering.
Gebruik het al jaren, werkt perfect. Ook verstandig om te gebruiken in Europa tegen Zandvliegen.
snelle levering. En de prijs is ook lekker laag vergeleken met andere aanbieders.
De scaliborband is onze favoriet om te zorgen dat onze hond tekenkrijt blijft. Wij zijn zeer tevreden. Het voldoet zeer zeker aan wat het beloofd. Geen teken!
Goede halsband tegen zandvliegjes.
Goede protector tegen teken.
Prima product maar helaas niet voor alle hondjes. Ik heb een Galgo en die kan er niet tegen. Krijgt er uitslag van dus voor die hond is het niet te gebruiken. Jammer.
Scalibor bevalt ons beter dan druppels.
Het was goed geregeld met de snelle service er was een nadeel de verpakking was stuk
het is een goed middel tegen teken weet niet tegen vlooien
het product doet wat het gelooft
Prima product voor grote honden
Het product gebruiken we al jaren en het bevalt nog steeds goed
Een goed product voor een lage prijs en met een snelle levering. In alles zeer correct behandeld door Brekz.nl.
Gebruik dit product al jaren ,erg goed tegen teken
Top geregeld. Vandaag besteld, morgen in huis!
Prima produkt. zo ook de hondenvoeding eukenuba! mag de volgende keer voor de deur gezet. nu moest ik het halen op een onhandige plaats, en het is voor mij heel zwaar tillen! prima service, alles komt op tijd!
Prima tekenband. En een stuk goedkoper dan bij de dierenarts.
Zoals gebruikelijk de volgende dag geleverd. Beste prijs (breed gezocht naar nog goedkoper, maar is niet gelukt). De hond nog steeds geheel vrij van teken, na uren in het bos verbleven te hebben.
gebruik deze band al jaren. bevalt prima. Service Brekz uitstekend!
Het product te beoordelen vlak na de aanschaf is lastig. Bij een teken band mag je verwachten dat de hond dan teken vrij is en blijft, dat is voorlopig niet aan de orde. Misschien op langere termijn?
Goede prijs/kwaliteit. En levering precies zoals verwacht. Prima.
Al eerder besteld, goed bevallen.
Zeer tevreden over deze band, gebruik ze al vanaf dat ze te krijgen zijn. Geen teken, zelfs geen vlooien (terwijl ze hier officieel niet voor zijn). Honden lopen iedere dag in het bos.
Scalibor protectorband voor honden
Deze band werkt prima, onze hond heeft nooit een teek. Geen eerlijke verzendkosten dit product zat in een grote doos terwijl het in een klein dun pakje zit wat makkelijk door de brievenbus past.
In de dierenzaaak kost het 30 euro wat veel geld is.ik ben blij met BREKZ qua goedkoop en service
goed product, tegen eerlijke prijs en snel geleverd
Deze band besteld bij Brekz omdat ze het goedkoopst waren. Verder werd hij snel bezorgt en word je goed op de hoogte gehouden over wanneer het bezorgt word.
Prima banden en zeer betaalbaar!
Al jaren gebruiken wij deze band voor onze honden. Zodra ze de band aanhebben, geen teken meer te bekennen bij ze! Baasjes blij, hondjes blij!
Geen teken meer tegen gekomen sinds deze band gebruikt wordt
Al jaren een prima bescherming tegen teken...
bestelling enz. verloopt voorspoedig. doordat we meerdere zakken tesamen bestellen wordt het als 1 pakket aaneleverd waardoor de bezorger al mopperend de bestelling komt afleveren. Bezorger duidelijk niet blij met het gewicht van het pakket
gebruik al jaren scalibor en mijn hond reageert er prima op
Gemakkelijk te bestellen via de website en het product werd snel geleverd.
nette afhandeling van de bestelling prompte aflevering scheelt een hoop gesjouw
Heb deze band altijd al gebruikt . Ben er zeer tevreden over.
Goedkoop, snel, gewoonweg super
Prima bescherming tegen teken. Zeker nu bekend is dat Bravecto erg slecht voor de hond kan uitvallen is dit een veiligere bescherming tegen teken voor de hond Nadeel is dat hij niet werkt tegen vlooien.
Zoals beschreven in de info van de ster.
1482
784
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,95
Per 2
€ 36,95
Per 6
€ 107,95
€ 106,95
Per 10
€ 174,95
€ 169,95

Advantix

Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg

Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg

Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg doodt vlooien, teken en luizen. Het doodt niet alleen de insecten die al op uw hond aanwezig zijn, maar het middel weert ook teken, zandvliegen, muggen en slagvliegen af. Dit is gewenst omdat deze parasieten ziekten op de hond over kunnen brengen. Een voorbeeld daarvan is de ziekte van Lyme, die overgebracht wordt door teken. Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg vermindert dit risico. Want zolang ze zich niet vasthechten aan de huid, kunnen ze hun ziektekiemen niet overbrengen aan de gastheer (in dit geval de hond).

Advantix moet met een pipetje aan worden gebracht. Het is een spot-on middel dat zorgt voor een hot foot effect. Dit houdt in dat de teken en andere insecten het gevoel hebben dat ze op een hete plaat lopen en hierdoor kunnen ze zich niet hechten aan de huid. Ze vallen op de grond en sterven.

Kort samengevat heeft
Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg de volgende effecten:

 • Het middel werkt binnen 1 dag tegen de besmetting van vlooien en blijft werken tot ongeveer 4 weken lang.
 • Beschermt 3 tot 4 weken tegen teken en doodt ze kort na de behandeling.
 • Beschermt 2 tot 3 weken tegen zandvliegen.
 • Beschermt 4 weken tegen stalvliegen.
 • Beschermt 2 tot 4 weken tegen muggen. 


Bij Brekz kunt u eenvoudig en gemakkelijk onze beste bescherming tegen ongedierten online bestellen. Goede ervaring met Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg? U koopt het extra voordelig in de voordeelverpakking!

Ingrediënten Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg

Permethrine, 500 mg/ml, Imidacloprid, 100 mg/ml 
Hulpstoffen: Butylhydroxytolueen (E321), 1 mg/ml, N-methylpyrrolidone, Miglyol 812, Citroenzuur (E330) 
Elk pipetje bevat 0.4 ml vloeistof
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de volledige inhoud van een Advantixpipetje gelijkmatig op de hond aan. Dit doe je door op maximaal vier plekken (van de schouders tot de staartbasis) een pipet leeg te drukken. Druk de haren hierbij uit elkaar. Knijp niet te hard, want als er te veel vloeistof op één plek terecht komt kan het van de hond aflopen. Dode teken moeten met een tekentang worden weggehaald.

Dosering Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg
Volw. Gewicht van de hond (kg) Type  Advantix
Advantix 40/200
< 4
4 - 10 Advantix 100/500
10-25 Advantix 250/1250
25-40 Advantix 400/2000
> 40 Een cominatie van Advantix-pipetjes

Let op: Advantix mag uitsluitend bij honden worden gebruikt. Pas ook op met katten die uw hond vaak wassen. Wanneer katten dit middel binnenkrijgen kan het leiden tot een vergiftiging. Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg is ook niet geschikt voor pups jonger dan 7 weken, of voor honden met overgevoeligheid. Blijf ook alsnog uw hond regelmatig controleren. Bij een hoge tekendichtheid kan het namelijk toch
gebeuren dat enkele teken door de bescherming heen breken. Geen enkel vlooien- en/of tekenproduct kan 100% bescherming bieden.
 

Ander vlooien- en/of tekenmiddel?

Wilt u weten wat we nog meer qua bescherming voor uw hond hebben? Bekijk dan ons antivlo en teken assortiment. Hier vindt u bijvoorbeeld een tekentang voor hond en kat.

Advantix
https://www.brekz.nl/22285-home_default/advantix-40-200-voor-honden.jpg
20.49 2019/01/01
Snelle levering
Advantix is zeer goed ik bestel dit al lang en nog nooit teken op mijn hond gezien
Prima spul en helpt voor mijn hondjes uitstekend. !!
Prima spul voor een leuke prijs
Prima product en snelle levering
Verkeerde besteld met PayPal betaald .. volgende dag gebeld kon niet meer annuleren dus moest weigeren bij de deur.. gedaan dag erna gebeld over mijn geld zal ik weer krijgen die week.. zit nog te wachten dus zelf terug gehaald!Lang leve PayPal!!! Review dus gebaseerd op winkel en niet op de bestelde artikel
Besteld en 2 dagen later in huis, goed maar kan sneller met brievenbuspost.
altijd weer blij verrast over de kwaliteit de prijs en de snelheid waarmee het product wordt geleverd
Fantastische service Had zelf iets verkeerd besteld Teruggestuurd en binnen een paar dagen geld terug op mijn rekening
Vertrouwde en mij bekende merken aangeschaft (twee verschillende producten) met goede werkzame stoffen / ingrediënten. Daarom rondom tevreden.
Het product was mij al langer bekend, maar heb dit nog nooit aan deze lage prijs ergens kunnen kopen. Dit geld ook voor de advantix voor honden > 25kg welke ik had besteld. Tevens een correcte en snelle afhandeling van de bestelling.
keurig en op tijd afgeleverd
dit produkt beschermt uitstekend. Tevens hebben wij ook geen teken meer gezien, en deze zijn normaal in Zeeland echt een plaag
Goede product voor een goede prijs
ben er blij mee snel besteld en snel bezorgt goed verpakt hondjes kunnen weer voort want het wrkt heel goed
Gewoon goed bestellen en de dag erna in huis !!
Een goed middel voor kleine hondjes en zeker niet duur en een snelle levering ben tevreden
Bescherming van de hond voor de laagste prijs!
ben zeer tevreden over deze en kan ze zeker aanraden
goeden voordelig vlugge levering
2175
1296
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 20,49
2 x 4 pipetten
€ 40,49
3 x 4 pipetten
€ 59,95
5 x 4 pipetten
€ 98,95
Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg

Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg

Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg helpt bij de bestrijding van beestjes op de rug van uw kleine hond van tussen de 4 en 10kg. De vloeistof die in de pipet aanwezig is is een insecticide en een acaricide tegelijk. Het dood zowel teken als andere kleine beestjes. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als middel tegen vlooienallergiedermatitis. Het middel dood vlooien zelfs binnen een dag na de behandeling. Daarnaast biedt het uw hond 4 weken bescherming tegen nieuwe vlooien die op de huid terecht komen. Het middel biedt 3 tot 4 weken bescherming tegen teken. De teken worden gedood kort nadat het middel is toegediend bij uw hond. U dient ondanks het doden van de teken de al aanwezige teken op de huid van uw hond wel te verwijderen met een tekenhaak.

Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg beschermt naast vlooien en teken ook tegen vliegen. Het middel houdt zandvliegen op afstand. Afhankelijk van het soort zandvlieg kan het middel ze 2 tot 3 weken bij uw hond vandaan houden. Tegelijkertijd helpt het middel 4 weken lang om stalvliegen weg te houden bij uw hond. Ook muggen vinden Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg niet fijn. Afhankelijk van het soort mug beschermt het middel uw hond tussende 2 en 4 weken lang. Het middel is uitsluitend geschikt voor honden en kan niet worden toegediend op uw kat of andere huisdieren. Katten kunnen het middel binnen krijgen door zichzelf te likken wat vergiftiging tot gevolg kan hebben. Let daarom ook goed op bij katten die uw hond vaak wassen. Het middel is ook niet geschikt voor honden die jonger zijn dan 7 weken. Het is zeldzaam maar uiteraard mogelijk dat er ondanks dit middel toch nog een vlooi of teek op uw hond terecht kan komen. U kunt Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg goedkoop online bij ons kopen.
 

Ingrediënten Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg

Permethrine, Imidacloprid, Butylhydroxytolueen (E321), N-methylpyrrolidone, Miglyol 812, Citroenzuur (E330).
 

Dosering

U kunt de pipet gemakkelijk tussen de schouderbladen van uw hond direct op de huid leegrukken.
Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg

Gewicht van de hond in KG Type Advantix
<4 Advantix 40/200
4 – 10 Advantix 100/500
10 - 25 Advantix250/1250
25 – 40 Advantix 400/2000
40> Een combinatie van Advantix-pipetjes

Bewaar de blister in het kartonnen doosje
 

Andere bescherming?

Bent u in plaats van Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg op zoek naar andere bescherming dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar Advantage Nr. 250, vlooienmiddel voor honden L. Voor een volledig overzicht van onze vlooienmiddelen kunt u kijken op onze antivlo en teken pagina.

Advantix
https://www.brekz.nl/22286-home_default/advantix-100-500.jpg
21.95 2019/01/01
Verzending geen niet goed, duurde 5dagen
Prima verzorgd. Netjes op tijd.
Werkt perfect!!
Werkt altijd. Top
Blij mee goede bezorgtijd
Geen gesleep met zware zakken. Bezorger zet pakket waar je wilt. Snelle bezorging. Prijs technisch ook goed
goed artikel voor een goede prijs
In vergelijking met andere webshops is Brekz de goedkoopste. Snel geleverd en goed middel.
Goed product
Nooit een teek of vlo bij mijn Tjsitsu! Vlotte levering, goede prijs!!!
Brekz levert altijd snel voor een prima prijs.
Keurig en snelle levering
Prima product. Alleen evengoed last van teken.
Goedkoopste bij Brekz, ik gebruik het al jaren voor mijn hondjes. Had alleen wel verstuurd kunnen worden als brievenbuspakketje. Nu in een grote doos.
Goed product geeft geen bijwerkingen.
Zeer tevreden over prijs en afleveringen
Doeltreffend
Goed productvoor nette prijs, werkt prima en snelle levering
werkt goed nog geen teek gezien
Heel tevreden
Fijne snelle levering
Ik gebruik dit product al jaren en het werkt perfect
ben zeer tevreden binnen 2 dagen had ik het binnen super
goede service en snelle levering !
Zeer goed spul werkt uitstekend
Producten zijn gewoon goed en betaalbaar
Er is goed rekening gehouden met de houdbaarheidsdatum. Ik had 2 verpakkingen van 6 pipetten Advantix van 4- 10 kg via marktplaats.nl besteld. Ze werden eerder bezorgd, dan ik verwacht had.
Prima goefe service en snelle levering
Werkt goed en laat niet zo'n vette vlek achter
Goed product en super prijs
Heel tevreden over de advantix
geen vlooien en teken voor mijn hondje,daarom gebruik ik dit
Besteld, betaald en binnen gekregen
Prima product gebruik het al jaren naar volle tevredenheid
Snelle levering en bestelling klopt altijd
Dit product is bijzonder goed en de levering van Brekz was weer eens supersnel en correct. De volgende bestelling komt beslist
Het product bestelt, betaald en snel thuis ontvangen!
Ik ben oky met de produkt
Dierenarts zei dat Fipro (iig in deze regio)niet meer werkt sindsdien deze gebruikt van april tot het koud wordt. Teken moet je wel zelf verwijderen. Verder dik tevreden wsnt hond is tevreden
Goed product en goede prijverhouding. Snelle verzending.
Zijn zeer tevreden over de service prijs en snelle correcte levering waarom nog ergens anders bestellen!
Snelle levering en netjes verpakt in een doos.
Top snel geleverd .aanbevolen bij vrienden..voortaan bij jullie gewoon bestellen.
Beschermt onze hond al jaren
Goede en snelle service.geweldig bedrijf
Goed product en de snelle service was helemaal top!!!!
Product al vaker gebruikt. Bevalt goed.
Advantix is een prima product werk perfect tegen vlooien en teken Ik kan dit product iedereen aanbevelen.
Prijs is gunstig en snelle leveringen.
We gebruiken al jaren Advantix. Bevalt altijd goed!
Heb heel weinig gebruikt, maar heeft goed geholpen!
Gewoon een goed product. 25 karakters gebruiken terwijl ik het met vier af kan.
Niet alleen Advantix maar ook de brokjes voor mijn hond bestel ik altijd bij Brekz en ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen.
prima product, gebruikt mijn viervoeter al jaren. duur in winkel, duur bij dierenarts, kocht het laatste jaren wegen prijs altijd in op vakantie in Frankrijk, maar nu gekocht bij Brekz tegen zelfde prijs. dat is mooi meegenomen. groeten, Hans.
Prima. Goed product en zeker goedkoper dan elders. Zeer snelle levering. Top
We zijn heel tevreden over het bestelde, de info en de snelheid van de bezorging. COMPLIMENT!
Het werkt goed. Voorheen enkele teken per dag, nu niets meer.
Snel geleverd, scherpe prijs.
bevalt uitstekend, gebruik het al jaren
Het product was het goedkoopst bij Brekz en super snel geleverd. Zeer tevreden!
Prima middel maar delta3D is beter voor zuid Europa
Snelle levering keurig verpakt
Advantic is een goed product werkt goed snelle levering
Gewoon goed en snelle levering.
Prijs was voldoende en bezorging was snel en optijd! Bedankt!
Wij hebben een aantal keren hondenvoer gekocht. En zijn erg tevreden over de snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over het volgen van je gekochte producten tot aan de levering aan huis. Vandaag bestellen en de volgende dag in huis.
Super snel geleverd. Goed product.
Hetzelfde product zoals in de winkel voor een betere prijs
goed product mooi optijd bezorgd niet duur.
Het product is prima. Veel goedkoper dan in een dierenwinkel. Alleen de bezorging van DPD laat ten wensen over. Ik had per ongeluk een foutieve postcode vermeld, ,het scheelde 1 cijfer. Toen ik daar 's ochtends gelijk om 8 uur over belde werd het hersteld. Alleen ik kreeg de zelfde dag mijn spullen niet meer geleverd en moest maar wachten tot maandag. Ze hadden het bij DPD ook gezien en het zelf hersteld, maar leveren op de zelfde dag deden ze niet meer. Dat zou dus op vrijdag zijn geweest, het werd maandag eind van de dag. Dat is nu net jammer, hierdoor bedenk ik mij om nog eens hier te bestellen.
Dit is een prima product, zeer effectief....ik blijf het voor mijn 3 hondjes gebruiken. En...niet onbelangrijk, voordelige verpakking.
Het middel is veel goedkoper als in de winkel. En exact hetzelfde product... Alleen het doosje was wel helemaal plat. Ik dacht eerst dat het allemaal beschadigd was...maar was gelukkig niet zo
Zeer snel en effectief werkend middel wel aan te raden ook bij kleine honden op 3 plaatsen op de rug te druppelen
Advantix is een goed product wij hebben dit altijd via de doerenarts gekocht , maar zagen op internet dat brekz het goedkoper aanbood. Dus we zijn er erg blij mee.
Goede en snelle levering, prijs is ook in orde
product is goed voor onze hond.
goed gebracht naar d buurvrouw maar 3 dag later op kunnen halen voor klein paketjes in een evenlop doen dan in de brieven doen
Ik ben tevreden met dit merk andere hoef ik niet voor mijn dieren.
Kwaliteit en afhandeling als altijd: prima.
product is goed heb daar nooit klachten over
Goede vlugge bestelling binnen
goed product niet te duur en snelle levering.
Prima en snelle levering het product is bekent bij ons
Ik heb 3 honden en heb de Advantix hard nodig om een vlooien ontwikkeling in huis tegen te gaan. Ik heb de Advantix weer besteld omdat dit product een goed resultaat geeft.
Goed produkt. Snel geleverd.
bestelling binnen 2 dagen ontvangen ben er zeer tevreden over hgr
De bestelling had ik erg vlug binnen en ze zijn goedkoper als een ander en prima kwaliteit wat ze leveren
Vanouds bekend en goed product; doet wat het belooft te doen
Goede bestrijding tegen vlooien en teken Moet het wel goed verdelen over de vacht
Prima produkt, handig in gebruik. Onze hond heeft er gelukkig geen last van.
Goede en zeer snelle service
Ik gebruik dit produkt al verschillende aren en nu pas op internet gekeken wat het kost als ik het bestel. GROOT verschil dus
Goed product. Heeft zich bewezen.
Fijn produkt. De honden merken er zo niks van, alleen dat ze geen last hebben van ongedierte.
Een eerlijke prijs,voor hetzelfde product betaal ik bij de dierenarts bijna het dubbele.
Merkartikel. De goedkoopste aanbieder die er is. Supersnelle bezorging. Aanrader.
Super ! En een Goede prijs ! Ik ga ze hier zeker weer bestellen
Goed product/prijs en snelle levering
Mijn honden reageren het beste op dit artikel. Ik blijf dit artikel zeker kopen. Van mijn een dikke 8
Snelle service! Het product werkt heel erg goed!
een snelle levering. Advantix is gemakkelijk aan te brengen
het middel wordt goed verdragen door onze honden. De komende periode weer tekenvrij.
Wij gebruiken advantix al jaren voor onze hondjes en zijn er zeer tevreden over .
Snelle levering en voor een goede prijs!
Makkelijk toe te dienen, geen bijwerkingen geconstateerd.
Goedkoper dan waar dan ook. E
mijn hond ( dwergtackle ) vraagt er bijna letterlijk om!!!
Prima producten voor nette prijs. Snelle levering en nu de nota per pdf gestuurd wordt is het een 10 waard.
Prima product, ik kende het al en ben er zeer over tevreden
Werkt goed , hondje blij , baasje blij,!
Zeer tevreden over het product. Makkelijk op te brengen. Geen irritaties bij mijn honden. Je houdt een dag een vettige plek, daarna verdwijnt deze vanzelf.
Heel goed middel . Hele goede service
Het product is prima. Dat kende ik al. De bezorging kan wel iets sneller.
Goede en snelle levering en een stuk goedkoper dan gemiddeld.
een zeer goed produkt wij gaan voortaan alleen avantix gebruiken
Het product is goed.Vond de levering iets te laat ,adverteerde met volgende dag bestelling binnen duurde wat langer.
altijd goede en snelle levering!!!!aanbevolen!!!
Hele mooie aanbieding en snel in huis. Het is nu een maal duur spul dus dan is het fijn om niet te veel te betalen.
Super aanbieding en goede service
Een mooie prijs en snelle afhandeling
Ik ben erg tevreden over Advantix en is betaalbaar.
Goede en snelle levering van de door mij bestelde pipetjes tegen vlooien en teken voor onze hond. Het verbaasde mij alleen dat het in zo'n grote doos zat. Dit kan beter verpakt worden.
Goede prijs en snelle levering van de producten.
Gebruiken het artikel al een paar jaar voor onze hond en hebben goede ervaringen.
nog geen ervaring heb voor eerst het pipetje gebruikt, josje mag graag zwemmen maar ik weet niet hoe sterk het pipetje is en of het tegen vlooien en teken helpt.
Echt een SUPER product wil niks anders meer
2176
1297
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 21,95
2 x 4 pipetten
€ 41,49
3 x 4 pipetten
€ 60,95
5 x 4 pipetten
€ 97,95
Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg

Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg

Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg is een snelwerkend middel dat vlooien, teken en luizen doodt. Daarnaast weert het middel teken, zandvliegen en stalvliegen af. Deze parasieten kunnen verschillende ziekten overbrengen op uw hond. De werkzame bestanddelen Permethrine en Imidacloprid verminderen de kans hierop aanzienlijk. Het middel is een spot-on anti-vlooien en tekenmiddel voor de hond en wordt aangebracht met pipetjes.

Door gebruik van het middel voorkomt u dat teken zich kunnen nestelen in de vacht van uw hond. Dit is van groot belang want het voorkomt dat zij uw dier kunnen bijten en zo ziekten kunnen overbrengen als Babesiose en de ziekte van Lyme. Teken die op uw hond aanwezig zijn kunnen worden verwijderd met een tekenhaak. Het middel blijft ook werkzaam na blootstelling aan water. Echter, u wordt afgeraden uw hond na behandeling direct te wassen. 

 • Voor gebruik bij behandeling van vlooien
 • Geschikt voor honden met een vlooienallergie
 • Vlooien op uw hond worden binnen 1 dag gedood
 • Een behandeling biedt een afwerende werking tegen zandvliegen gedurende 2-3 weken, tegen muggen gedurende 2-4 weken en tegen stalvliegen tot vier weken
 • Ook werkzaam tegen de vlooienlarve
 • Afwerende werking tegen teken, stalvliegen en steekmuggen, de kans op overbrengen van ziekten wordt verminderd
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig online de beste bescherming tegen parasieten bestellen. En hebt u goede ervaringen met Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg? Koop de voordeelverpakking, dan bent u extra goedkoop uit!
  

Ingrediënten

Werkzame bestanddelen: Imidacloprid (100 mg/ml), Permethrine (500 mg/ml).
Hulpstoffen: Butylhydroxytolueen [E321] (1,0 mg/ml).

Een pipet bevat: 250 mg Imidaclopride, 1250 mg Permethrine, 2,5 mg E321.
  

Gebruiksaanwijzing

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op intacte huid tussen de schouderbladen van uw hond. Bij honden die zwaarder zijn dan 10 kg wordt aangeraden om de inhoud van de pipet gelijkmatig te verdelen over een viertal verschillende plaatsen, vanaf de schouderbladen tot aan de staartbasis van uw hond.


Dosering Advantix naar gewicht van de hond

Gewicht van de hond (kg) Type Avantix voor honden
1,5 - 4 Advantix 40/200
4 - 10 Advantix 100/500
10 - 25 Advantix 250/1250
25 - 40 Advantix 400/2000
> 40 Combinatie van pipetten

Let u nog even op de volgende zaken.

 • Advantix mag alleen worden gebruikt bij honden
 • Niet te gebruiken bij pups jonger dan 7 weken of met een lichaamsgewicht onder 1,5 kg
 • Geen honden behandelen die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of hulpstoffen
 • Bij een hoge tekendichtheid in de omgeving kan het gebeuren dat er teken door de bescherming van de druppels heen breken. Er is geen vlooien- en/of tekenproduct dat volledige bescherming biedt. U wordt aangeraden uw hond dagelijks te controleren op teken en deze te verwijderen
   

Ander vlooien- en/of tekenmiddel?

Bent u op zoek naar een ander anti vlooien- en/of tekenmiddel? Kijkt u eens bij ons uitgebreide assortiment van antivlo en teken middelen. Hier vindt u bijvoorbeeld Anti Vlo Shampoo.

Advantix
https://www.brekz.nl/22287-home_default/advantix-250-1250.jpg
22.49 2019/01/01
Snel geleverd. Prima service. Wel veel te grote verpakkingsdoos voor het kleine pakje.
Goed geregeld
Snelle levering en scherpe prijzen .
Wij zijn zeer te vreden.over de zending van brex we hebben het snel in huis mvgroet fam van Tienen
Altijd snel en goed
Het bestelde product werd keurig op tijd afgeleverd
Werkt zoals altijd uitstekend. Wel was eerst het verkeerde product geleverd.
Snelle levering
Geweldige service en heel snel
Brekz levert zeer snel en nooit iets fout gegaan. Super!
Product al jaren bekend maar bij Brekz het goedkoopst
Betrouwbaar, snel werkend.
Snelle levering een goede service
Uit ervaring vind ik persoonlijk Advantix een afdoende middel tegen vlooien en ander parasieten bij mijn hond! Brek.nl levert voor dezelfde prijs als bij een dierenzaak net 2 pipetjes meer! Bij normale seizoenen druppel ik mijn hond 6 maanden en heb ik dus aan één verpakking genoeg! Wat ik een minpunt vond is dat de verpakking in een grote en verder lege doos is verstuurd en niet in de brievenbus kon waardoor ik naar een afhaalpunt moest, De verpakking kan best in een envelop!
Hoor altijd dat het goed is maar dat moet nog blijken nadat ik ze meer x behandelt heb.
(y) Prima bezorging tevreden , alleen kon de bestelling beter in kleine verpaking zodat hij gewoon in de brievenbus kon , nu zat er een te grote doos omheen , maar daar kunnen jullie niets aan doen geloof ik !?
Gebruik het al jaren, bevalt uitstekend. Snelle levering van Brekz.
Prima druppels tegen vlooien en teken voor mijn 2 middenslag schnauzers. Ben erg tevreden. Nog geen vlo of teek gezien. Snelle nette levering.
zeer tevrede over de levering van de producten.
Prima spul. Hond weigert bravecto pil dus goed alternatief
Gemakkelijk in gebruik en effectief. Vind de pipetjes fijn in gebruik, omdat mijn hond graag zwemt, zijn de pipetjes een uitkomst. Ze zijn lang houdbaar, ideaal dus.
lekker goedkoop en wij gebruiken het al jaren
Goede ervaringen geen vlo en teek
Het product bevalt goed, snelle levering. Alleen het product had wel in een veel kleinere doos verzonden kunnen worden en zelfs in brievenbus formaat.
goede en snelle levering, veel goedkoper dan in de winkel. ik blijf bij jullie bestellen als ik wat nodig heb. ga zo door
Zoals altijd correcte bezorging en duidelijk bestelproces!
Gewoon het product dat welke winkel ook verkoopt maar dan voor de goedkoopste prijs .... een aanrader
Goed product omdat het tegen diverse wormen beschermt.Let wel goed op de groote van de hond
Bewezen effectief! Makkelijk opbrengen. Ik gebruik advantage en advantix al jaren!
de honden hebben nooit meer last van vlooien of teken en dat is door ons wonen in een buitengebied wel van belang
Advantix ... wat mij betreft het beste
Zeer tevreden over het product geen bijwerkingen erbij
Alles naar behoren gegaan, geen probleem
Goede bescherming voor de honden en makkelijk in gebruik
Deze vlooiendruppels werken het beste die we tot nu toe gebruikt hebben. Nooit meer last van vlooien en teken. Prijs is prima in vergelijking tot de prijs in de winkel. Snelle levering. We zijn erg tevreden over Brekz.
Snelle en goede service het is een duidelijke site met heel veel producten dus een aanrader
Snel verzonden, produkt goed ingepakt.
Duidelijke website, bestelling op tijd geleverd, prijs/kwaliteit perfect
Na geregeld Advatix 250/1250 voor onze hond gebruikt te hebben lijkt het er op dat de vlooien er immuun voor zijn geworden. Heb het altijd een goed product gevonden en onze dierenarts verkocht het ook. Die ervaren echter ook dat het minder lijkt te werken
Gebruik het product al twee jaar. Geen problemen mee gehad. We hebben geen last van teken of muggen. Dus denk dat het goed werkt. Vacht blijft wel paar daagjes vettig waar het gedruppeld is. Pas op als je ook katten heb. Erg giftig voor katten nml. Wij hebben zelf ook 3 katten, maar als je tijd na druppelen katten gescheiden houdt van hond is het geen probleem
Geen vlo of teek meer gezien
Goede service. Snelle levering!
werken erg goed. elke maand verzekerd dat er geen teken op mijn hond komen.
Goedkoopste. Snelle levering. Bij terug sturen snelle afhandeling en terug betalingsgegevens.
Goede service, tijdige levering
Voldoet precies aan wat je ervan verwacht, makkelijk in gebruik.
Goed spul tegen vlooien en teken
Prima product , helpt goed tegen zowat alle ongedierte bij honden, zoals vlooien en teken, zandvliegen enz. Gebruik dit merk al jaren ,ben er erg tevreden mee.
werkt het beste voor mijn hond
Snelle service Werdt zelfs op zaterdag bezorgd zonder extra betaling
Snelle levering dus prima service en goede prijs.
Ik heb gekregen wat ik besteld heb voor een mooie prijs,Snel geleverd prima
Levering conform bestelling, prima dus
Snelle levering en de laagste prijs. Wat mij betreft het gene waar elke klant naar opzoek is.
snel en netjes bezorgd , goed spul gebruik het altijd voor de honden
Prima middel tegen vlooien en teken. Hond heeft nooit meer een teek of vlo gehad.
Met advantix hebben mijn honden geen last van teken en vlooien. Ik ben erg tevreden!
Altijd super tevreden! Dank jullie wel!
Binnen twee werkdagen in huis.
ken advantix heel goed, gebruik het al jaren voor mijn lab. uw bedrijf verkoopt het voor een hele goede prijs. wel graag volgende keer een kleinere verzend verpakking . nu moest ik veel regeleen vor ontvangst,terwijl het ook door de brievenbus had gekund.
Prima product tegen teken, vlooien en zandvliegen bij honden, tegen relatief lage prijs. Heel snelle service
is prima de honden doen het goed hierop
netjes op tijd geleverd, goed product voor de juiste prijs.
Prima product. Snelle verzending en goede service van Brekz.
Zeer tevreden over het produkt en de snelle levering
Product is prima en ook fijn verpakt. Alleen de levering was waardeloos. Duurde 5 dagen met DPD. Waardeloze koerier. Sorry maar heb dit al vaker met hun meegemaakt. Nooit meer.
Goede en snelle levering voor het topproduct
Een product waar niet veel slechts over gezegd kan worden.
Het product is prima ,gebruiken het regelmatig !
Advantix is een zeer goede Pipet tegen vlooien en teken.
Het werkt, maar niet zo lang als de producent aangeeft.
Snel goed betrouwbaar snelle levering duidelijke communicatie
Ik gebruik deze artikelen zolang ik mijn hond heb twee en half jaar geen klachten.. Ben zeer tevreden.
Het bestel en bezorg proces verliet vlot
Advantix prima produkt mijn honden hebben geen last van vlooien en teken super
Producten snel geleverd voor een goede prijs
Snelle levering en goed verzorgt
We gebruiken dit al jaren voor onze vorige hond en die we nu hebben. Nooit geen last van vlooien gehad en als er al een teek zit dan is die gelijk dood
Werkt goed en makkelijk aan te brengen.
Houdt al onze honden al vrijwel het hele jaar tekenvrij terwijl we toch dagelijks veel in wisselende natuurgebieden met ze lopen. Alleen in gebieden met de meest agressieve populaties duikt er af en toe eentje op, maar dan weet je ook dat je er ( ook bij jezelf ) op moet letten.
Gemakkelijk te gebruiken product met als resultaat geen vlooien en teken bij mijn hond.
Prima prijs voor een heel goed produkt. Onze honden hebben al jaren geen last meer van vlooien en teken.
Snelle levering en het klopt altijd.
geweldig geen vlo of teek meer
Bezorging was geweldig,de bestelling ook!
Prima geregeld!!!!! Zo als gewend!!!!
Goeie vlooiendruppels, geen vlo meer te bekennen!
Bedank voor snelle levering
Mening over het product kan ik niet geven daar ik niet de gebruiker ben. Het product staat heel goed bekend dus voor mij telt alleen nog de prijs die echt super voordelig is. Voor die prijs koop je dat product nergens anders. Ook niet als dat in de aanbieding is.
Gebruik het al jaren en het werkt goed
Makkelijk aan te brengen. Geeft goed bescherming. 100% kan natuurlijk nooit, maar het komt erg dichtbij...
We hebben het nog maar net 2 dagen bij onze shelty 's opgebracht, en zijn nu al minder aan het krauwen.
Het duurt wel een paar dagen voordat de levering binnenkomt , maar alles keurig geleverd
goede prijs en snelle levering, ga zo door!
Werkt prima tegen vlooien en teken. De vettige plek die ontstaat na toediening is de volgende dag meteen weer verdwenen.
Correcte levering. Goed en snel
Goede service en een zeer vlotte levering. Er zijn geen andere woorden voor. En vooral een zeer scherpe prijs.
Prima product,makkelijk aan te brengen
De Advantix voor onze hond Heide wachtel van 16 kg werkt prima heeft geen last van teken of vlooien.
werkt goed, snelle levering
Goede bescherming. Hond kan er goed tegen
Helemaal tevreden zal zeker weer bestellen iedereen aan te bevelen
2177
1298
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 22,49
2 x 4 pipetten
€ 43,95
3 x 4 pipetten
€ 64,95
5 x 4 pipetten
€ 106,95
Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg

Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg

Heeft uw hond regelmatig last van insecten, bijvoorbeeld van vlooien of teken? Insectenbeten bezorgen uw hond veel jeuk, waardoor hij gestresst raakt. Vlooienbeten zijn erg pijnlijk voor uw hond en tekenbeten of muggenbeten kunnen uw hond zelfs ziek maken. Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg is een snel werkend middel dat uw hond beschermd tegen nare insecten. Het doodt de parasieten binnen 24 uur. Bovendien voorkomen de actieve stoffen dat deze vervelende insecten opnieuw in de vacht van uw hond nestelen. Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg is speciaal voor honden grote rassen. Als u een kleinere hond heeft, bekijk dan onze pagina Advantix voor honden.

Bij Brekz kunt u gezondheidsproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bij ons koopt u Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg veelal voor de laagste prijs! 


Gebruik Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg

Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg heeft een dodende en afwerende werking tegen besmettingen door vlooien, teken, muggen en steekvliegen gedurende vier weken.

Samenstelling Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg

Werkzame bestanddelen: Imidacloprid: 100 mg/ml, Permethrine: 500 mg/ml.
Hulpstoffen: Butylhydroxytolueen (E321) 1,0 mg/ml.
Elke pipet bevat: 400 mg Imidaclopride, 2000 mg Permethrine en 4 mg E321.

Gebruiksaanwijzing Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg

Neem een pipet uit de verpakking. Let erop dat de pipet rechtop blijft en draai het dopje om het te verwijderen. Vervolgens dient u het dopje er omgekeerd weer op te steken en te draaien zodat het zegel verbreekt. Hierna dient u het dopje opnieuw te verwijderen. 

Terwijl de hond stilstaat dient u de gehele inhoud van de Advantix pipet gelijkmatig op vier plaatsen op de rug van schouder tot staartbasis aanbrengen. Druk op iedere plek de haren uit elkaar, zodat de huid van uw hond zichtbaar is. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp zachtjes, zodat een gedeelte van de inhoud direct op de huid druppelt. Breng het product uitsluitend aan op onbeschadigde huid.

Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg is bestendig tegen regen- of zwemwater. Als uw hond veelvuldig zwemt of gewassen wordt kan de werkzaamheid echter wel afnemen. In dat geval is een extra behandeling raadzaam, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg? Bij Brekz verkopen we diverse middelen tegen vlooien, luizen en teken. Kijk daarnaast ook eens in onze hondenapotheek!

Advantix
https://www.brekz.nl/30985-home_default/advantix-400-2000.jpg
25.95 2019/01/01
We gebruiken afwisselend advantix en advantage - gewoon om onze honden goedte beschermen!
werkt prima en gemakkelijk aan te brengen
Zeer goed product
Heel goed
Prima spul
Super snelle en goede levering.
Ik ben zeer tevreden! Ik heb mijn hond elke dag mee naar stal in de bossen maar als ik adventix gebruik heb ik/de hond nergens last van! Heb eenmalig een speciale halsband gebruikt maar gelijk last van teken (dit even aangekeken maar er ik vond elke dag weer een nieuwe teek), halsband afgedaan en adventix gebruikt en geen teek meer te vinden!
Goed resultaat bij onze honden.
We kregen maar 1 doosje Advantix ipv de 2 bestelde. Gelukkig na één mailtje werd het ontbrekende doosje gelijk verzonden. Dit kon met brievenbuspost dus dat was fijn.
Prima bescherming voor meerdere soorten parasieten tevens minder belastend voor onze honden maar wel zeer effectief.
Snel bezorgd en voldoet aan de verwachtingen.
Prima product voor goede prijs. Komt alleen in een enorme doos met de pakketbezorging, terwijl het pakje in de brievenbus zou passen!
De naam "Bayer"staat borg voor een afdoende anti teken-en vlooien behandeling.
Een snelle en goede kwaliteit en service en levering.
Tot nu toe met mijn honden nog nooit last gehad van vlooien, teken enz. Ik vind het een fantastisch product.
heel goed en heel snel ga zo door
Gebruik dit product al jaren voor onze hond. Hij heeft hierdoor nooit last van vlooien of teken.
Snelle levering! Product bekend
Doet wat het moet doen. Snelle levering
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Heel netjes verpakt.
bestellen en volgende dag in huis top !!!
Dit keer niet zo'n beste ervaring. Pakje werd in de Parcel shop van DPD afgeleverd en niet thuis. Ook ontbrak er een product. Wel goed opgevolgd door de klantenservice. Andere vervoerder zoeken?
Werkt goed en is bij mijn hond (Labrador) goed aan te brengen
Goed product Advantix tegen vlooien en teken mijn honden hebben geen bij verschijnselen en het helpt goed.
Goede snelle levering en goed product
Een goed artikel voor een nette prijs
Produkt is volgens verwachting, alleen zou het de andere dag bezorgd worden en dat werd 3 dagen laten. Ook zat het niet optimaal verpakt en was de verpakking van het produkt beschadigd.
Super snelle levering en het voordeligst
Nooit geen teken of ander ongedierte meer sinds ik dit gebruik voor mijn hond.
Verpakking, levering en afwikkeling in orde maar de laatste tijd net zo als bij deze levering is de aflevering niet meer de volgende dag. De meeste ander leveranciers van dierbenodigdheden doen dat wel.
Omdat het voordeliger is dan het te kopen bij een dierenwinkel
Verkeerde besteld. Pakketje weer meegenomen door de bezorger. Geld gauw terug ontvangen. Snelle service.
Ben er zeer tevreden over. Gebruik het al jaren.
Snelle levering en goed verpakt.
Ben zeer tevreden over dit produkt werkt prima bij onze hond. Mvg W Ticheler.
Goed product tegen een scherpe prijs
Erg scherpe prijs voor dit artikel, goed spul tegen de teken.
Het product stinkt behoorlijk, maar is na een paar uur niet meer te ruiken en heeft geen allergische reactie veroorzaakt bij mijn hond.
Heeeeeel snel geleverd en ook goed op de hoogte gehouden van wanneer en hoe laat ongeveer bezorgd zou worden.
Prima product, aan te raden voor uw hond
Het is een prima product en gebruik het al jaren voor onze hond.Dit keer bij jullie besteld en dat is me heel erg goed bevallen. Dus daarmee hebben jullie er een tevreden klant bij die vanaf nu dit product bij jullie zal bestellen.
Ik gebruik advantix al een paar jaar en het voldoet prima
Voor onze labradors is het een prefect middel .
heb sinds ik advantix gebruik geen last van vlooien of teken
Makkelijke procedure, keurig op tijd bezorgd.
Ik gebruik dit product al jaren en ben hier heel tevreden over vandaar dat ik het heb besteld.
goedkoopste, ik denk wel van Nederland en razend snel gelevert
Snelle levering en op dat moment de goedkoopste.
Snel, goed zonder poespas en veilig. Zo hoort het. pakket kan je goed volgen en levering in een 2 uurs window. Ga zo door
Altijd al goed gewerkt en makkelijk te gebruiken
Netjes verpakt en de volgende dag geleverd.
Goed geleverd voor een leuke prijs
Prima kwaliteit om vlooien en teken te weren bij uw hond. Goede aanbieding en goedkoper dan elders
prima tabletten maar ze zijn er groot. onze hond weegt 40 kg dus moet er 1.5 a 2 hebben. erg lastig te geven want worst etc. trapt hij echt niet in
Keurig binnen twee dagen geleverd!
Super spul nog nooit geen vlooien en teken gehad
Snel.en.heel.aangekomen.en.kreeg wat ik.besteld had
Een nette prijs voor het Eukanuba hondenvoer, de Sanafor veendrenkstof en de Advantix vlooiendruppels. Bezorging door DPD betrouwbaar en accuraat. Top!
Zoals altijd prima..............
Het product werkt prima bij onze hond. Gemakkelijk toe te dienen. De hond heeft er geen last van.
Snel geleverd, tegen een goedkope prijs
Snel geleverd en goedkoper dan elders
Door het gebruik van Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg GEEN VLOOIEN - TEKEN of ander 'ongedierte' meer gehad! Goed produkt en zeer eenvoudig aan te brengen, zonder bijwerkingen!
Goed product ,goede verpakking ! Snelle verzending!
advantix is een goed product tegen teken ieder maand een pipet geen bijwerking bij onze hond .
Al eerder voor mijn honden advantix tegen teken, zandvliegen en meer besteld. Ook dit keer weer keurig verzorgd thuis geleverd met flinke korting.
Beoordelen van het product kan ik niet door mijn visuele beperking. Ik hoop dat dat OK is. Zeker in geval van mijn blindengeleidehond. Maar de snelheid waarop het product wordt geleverd lijkt op OVERTOON.. Dus een 10
Goed en snel geleverd en een goede prijs
Bestellen gaat gemakkelijk, herhaal-bestellen kan ook handig zijn. De service is prima. Al met al: heel goed.
Prima!! Prijs kwalitatief zéér aan te bevelen! Prima snelle levering!! Ik zeg TOP!!
Snelle levering & fijn product!
Heb via een dierenspeciaalzaak dit product de eerste keer gekocht omdat volgens hun deze de beste was, ben vervolgens op jullie site gaan kijken en daar was dit product verkrijgbaar zodoende bestel ik dat tegenwoordig bij jullie.
Goed product voor de laagste prijs.
Prima Het werkt goed en voorkomt allergie
Alles ging zoals verwacht !!
Stond versteld van het prijs verschil met de artikelen in de winkels. bleek wel dat de maand juli een extra korting van 40 % gaf ,dus extra goedkoop
Snelle levering en een goede prijs
Uitstekend product. Ik heb 3 honden en een kat en gebruik dit preventief. Nooit vlooien of teken gevonden.
Zoals we gewend zijn goede prijs en snelle levering
zeer goed voor honden werkt meteen en de hond heft geen last meer van vlooien en andere dieren die niet thuis horen bij de hond
Prima levering en een goed product..
Werkt goes ben tevreden alleen aan de dure kant
makkelijk aan te brengen en de hond heeft er geen last van
Goede vlooienbestrijding eenvoudig aan te brengen en doordat er 6 pipetten inzitten erg voordelig
Prima product maar ook goedkoper hier dan elders !!
ik heb geen 25 karakters nodig en een woord goed
Goede website. Leuke prijs en correcte levering. Een 10
Altijd goede en snelle beZorging
Zeer goed te spreken over advantix en scheelt hier een stuk geld
Goede snelle service. Raadtciedereen aan om hier te bestellen
goed ik gebruik het al jaren
Gebruikt deze druppel bij mij andere honden en werkt super
Na Frontline nu iets anders proberen. De levering is prima verlopen, mooi op tijd en goed verpakt.
Gebruik al jaren Advantix voor de honden en vind dit nog steeds één van de betere merken ter voorkoming van teken . Geen nadelige of vreselijke bijwerkingen , helemaal niets !! Prima merk !!
De site werkte duidelijk en goed. Het pakketje werd keurig verpakt op tijd geleverd.
Helpt echt goed, ook tegen teken. Twee dagen na het aanbrengen ontdekte ik een teek bij mijn hond, terwijl hij zich probeerde vast te bijten ging hij al dood denk ik, want ik kon hem er zo uittrekken, hij bewoog dus ook niet meer.
de producten die ik gekocht heb zijn prima en snel geleverd
Alleen jammer dat de hond altijd een paar dagen jeuk heeft na het toedienen.
het werkt goed. als je 2x6 pipetten besteld. dan ben je voor het hele jaar klaar voor de hond.
Goed en veilig product snel en goedkoop geleverd
Ik heb het nog niet lang genoeg om te weten of het echt helpt mn tegen de teken
Goed en een goede prijs snel geleverd. TOP!
Ik gebruik het al jaren omdat ik langdurig in Frankrijk verblijf. Daar is het noodzakelijk. Nooit problemen gehad, prima spul.
Super snelle levering alleen het inpakken van de dozen kan soms wat beter soms kapotte of gedeukte producten omdat er teveel in een doos gedaan word.
ik ben tevreden over het product voor mijn honden
Vandaag mijn Advantix 400/2000 besteld en de volgende morgen in huis.Goed,snel en netjes verpakt.SUPER !!!!
2178
1299
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 25,95
2 x 4 pipetten
€ 50,95
3 x 4 pipetten
€ 74,95
5 x 4 pipetten
€ 122,95

Spray

Tick Off Combispray voor de hond

Tick Off Combispray voor de hond

Tick Off Combispray voor de hond is een spray ter bescherming tegen vlooien en teken en is geschikt voor iedere hond. De spray is eenvoudig in gebruik en is een effectieve bestrijder van vlooien en teken in de vacht van uw hond. Behandeling beschermt uw huisdier tot 4 weken tegen zowel vlooien als teken. Bovendien is het tot wel 10 weken werkzaam tegen vlooienlarven en vlooieneieren. Zo wordt een nieuwe besmetting voorkomen. Het middel is ook geschikt voor gebruik bij kleine hondenrassen.

 • Bestrijdt vlooien en teken in de vacht van uw hond
 • Tot wel 4 weken werkzaam tegen zowel vlooien en teken
 • Wel 10 weken werkzaam tegen vlooienlarven en vlooieneieren
 • Ook te gebruiken bij kleine hondenrassen
 • Handige spray

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tick Off Combispray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruik Tick Off Combispray voor de hond

Op 10 tot 20 cm afstand op de vacht van uw hond sprayen. Aangeraden wordt honden met een lange vacht het middel in te masseren, zodat het tot de huid kan doordringen. Laat het middel drogen. Gebruik handschoenen en vermijd contact met ogen, oren en neus. Na behandeling de vacht niet droogwrijven, borstelen of föhnen.

Het middel is niet geschikt voor honden jonger dan 3 maanden en voor katten. 

Ingrediënten Tick Off Combispray voor de hond

Werkzame stoffen: permethrin en pyriproxifen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel tegen teken en vlooien in een pipet? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On hond L.

https://www.brekz.nl/29227-home_default/exil-tick-off-combispray-voor-de-hond.jpg
19.96 2019/01/01
het product is vlot geleverd ,goed en goedkoop
32064
15462
Exil Tick Off Combispray voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 24,95
€ 19,96
2 x 250 ml
€ 48,95
€ 39,16
3 x 250 ml
€ 69,95
€ 55,96

Advantix

Advantix 600/3000 voor honden van 40 tot 60 kg

Advantix 600-3000 voor honden van 40 tot 60 kg

Advantix 600-3000 voor honden van 40 tot 60 kg is een middel tegen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en bijtende luizen voor honden met een gewicht van 40 tot 60 kg. Dit middel met tweevoudige werking pakt vlooien, teken en luizen aan. Daarnaast weert het teken, muggen, zand- en steekvliegen af.

Deze parasieten kunnen meerdere ziektes op uw geliefde hond overbrengen. Om dit risico te verkleinen is het aan te raden om het anti-vlooien- en tekenmiddel van Advantix op uw hond aan te brengen. Teken die op de vacht van uw hond terechtkomen hebben dankzij Advantix geen tijd om zich vast te hechten en vallen op de grond. Teken dragen ernstige ziektes met zich mee die zij kunnen overbrengen op uw hond op het moment dat ze zich in de huid vastbijten. Advantix blijft werkzaam, zelfs wanneer uw hond aan water wordt blootgesteld.

Ondanks de krachtige werking van Advantix kan het voor komen dat er bij een hoge tekendichtheid in uw omgeving toch teken door de bescherming van Advantix heen breken. Hierdoor is het van groot belang om uw hond dagelijks te blijven controleren op teken.

 • Voor grote tot zeer grote rassen
 • Een behandeling biedt 4 weken bescherming tegen vlooien, teken en luizen
 • Afwerende werking tegen zandvliegen (2-3 weken), muggen (2-4 weken) en stalvliegen (4 weken)
 • Doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien.
 • Doodt teken en beschermt uw hond gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe teken.
 • Geschikt voor honden met een vlooienallergie.

Bij Brekz kunt u anti-vlooien- en tekenmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Advantix 600-3000 voor honden van 40 tot 60 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Toediening en dosering Advantix 600-3000

Houd de pipet rechtop en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken en draaien om het zegel te verbreken. Vervolgens het dopje weer verwijderen. Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de onbeschadigde huid tussen de schouderbladen van uw hond. Bij honden zwaarder dan 10 kg wordt aangeraden om de inhoud van de pipet gelijkmatig te verdelen over twee tot vier verschillende plaatsen vanaf de schouderbladen tot aan de staartbasis van uw hond.
De aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de behandeling. Een éénmalige behandeling voorkomt verdere vlooienbesmetting gedurende vier weken. 

 • Honden met een lichaamsgewicht van 1.5 - 4 kg: Advantix 40/200
 • Honden met een lichaamsgewicht van 4 - 10 kg: Advantix 100/500
 • Honden met een lichaamsgewicht van 10 - 25 kg: Advantix 250/1250
 • Honden met een lichaamsgewicht van 25 - 40 kg: Advantix 400/2000
 • Honden met een lichaamsgewicht van 40 - 60 kg: Advantix 600/3000


Ingrediënten Advantix 600-3000

Imidacloprid-Permethrine- Butylhydroxytolueen (E321)N-methylpyrrolidone-Miglyol 812-Citroenzuur (E330)

Actieve stoffen 
Imidacloprid: 100 mg/ml
Permethrine: 500 mg/ml
Farmaceutische vorm en verpakking
Spot-on oplossing. 
Heldere, gele tot bruine oplossing.  

Lees dit goed bij gebruik van Advantix 600-3000!

Advantix mag niet gebruikt worden bij katten, pups die jonger zijn dan 7 weken of pups die een lichaamsgewicht onder 1.5 kg hebben. Ook bij honden die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of hulpstoffen mag dit anti-vlooienmiddel niet worden gebruikt. Voordat u de druppels op de huid aanbrengt dient u de huid van uw hond eerst goed te inspecteren op wondjes.

Ander product?

Heeft uw hond onverhoopt toch een teek opgelopen? Kijk dan eens naar de O'Tom tekenverwijderaar. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek

https://www.brekz.nl/28312-home_default/advantix-600-3000.jpg
34.95 2019/01/01
Altijd op tijd afgeleverd en altijd het zelfde natuurlijk. ID hills hondenvoer droog. Prima voer de hond doet het er erg goed op ( maag/darm)
32380
15545
Advantix 600/3000 voor honden van 40 tot 60 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 34,95
6 pipetten
€ 45,95
2 x 4 pipetten
€ 66,95
2 x 6 pipetten
€ 89,95
3 x 4 pipetten
€ 94,95
3 x 6 pipetten
€ 127,95
5 x 4 pipetten
€ 149,95
5 x 6 pipetten
€ 202,95

Flea Free

Tick Off spot-on voor de hond

Dosering:

U kunt de ampul gemakkelijk tussen de schouderbladen van uw hond direct op de huid leegdrukken.

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid ampullen
<tot 15 kg 1 pipet tussen de schouderbladen
15-30 kg 2 pipetten gelijkmatig gedoseerd over de ruglijn van nek tot aanhef van de staart
> 30 kg 3 pipetten gelijkmatig gedoseerd over de ruglijn van nek tot aanhef van de staart.

Let op Tick Off producten bevatten de werkzame stof Permethrin en zijn daarom giftig voor katten!

Exil
https://www.brekz.nl/31895-home_default/exil-tick-off-knijpampul-voor-de-hond.jpg
15.37 2019/01/01
het product is goed maar het verzenden is minder de chauffeur heeft het pakje zo over het hek gegooid geen goede chauffeur
Werkt perfect bij mijn hond.
Goed spul. Redelijk geprijsd
-------------
Ik ben tevreden over het product en de levering
1710
963
Exil Tick Off > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 pipetten
€ 21,95
€ 15,37
2 x 6 pipetten
€ 40,95
€ 28,66

Beaphar

Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot

Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot

Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot is een halsband die geschikt is voor kleine en middelgrote honden. Beaphar Canishield 0.77g (deltamethrin) halsband voor kleine en middelgrote honden, doodt teken gedurende 6 maanden, vlooien gedurende 16 weken en doodt en weert zandvliegen gedurende 5,5 maanden. Deze halsband is voor honden vanaf 7 weken en niet geschikt voor katten. Beaphar Canishield is geurloos en eenvoudig aan te brengen. 

Bij Brekz kunt u anti-vlooien en tekenmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot

Haal de halsband pas vlak voor aanbrengen uit het beschermende sachet. Bevestig de halsband niet te los en niet te strak rond de nek van de hond. Houdt twee platte vingers ruimte tussen de halsband en de nek van de hond. Knip het overtollige gedeelte van de band af (ca. 5cm voorbij de gesp). Controleer regelmatig of de band niet te strak of te los zit en pas indien nodig de lengte aan door de gesp in te knijpen en de band in de juiste positie te schuiven.
Niet gebruiken bij honden met huidlaesies, honden met een bekende overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij katten, deltamethrin is schadelijk voor katten.

Samenstelling Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot

 Deltamethrin 0.77g, Carbon Zwart, Geëpoxideerde sojaolie, Diisonyl adipaat, Trifenylfosfaat, Polyvinylchloride, Calciumstearaat, Zinkstearaat, Stearinezuur.

Ander product?


Zoekt u deze halsband voor een grote hond? Kijk dan naar Beaphar Canishield Halsband Hond Groot. Voor overige merken kunt u kijken op de pagina met al onze anti-vlooien en tekenmiddelen.

https://www.brekz.nl/29462-home_default/beaphar-canishield-halsband-hond-kleinmiddelgroot.jpg
15.95 2019/01/01
Zeer snelle en correcte levering! Top!
33191
15832
Beaphar Canishield Halsband Hond klein/middelgroot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,95
2 stuks
€ 29,95
3 stuks
€ 42,95
Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Beaphar Canishield Halsband Hond Groot is een verstelbare halsband die vlooien, teken en zandvliegen doodt. Beaphar Canishield beschermt grote honden langdurig tegen parasieten. Het doodt teken gedurende 6 maanden, vlooien gedurende 16 weken en weert zandvliegen gedurende 5,5 maanden. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 7 weken, is geurloos en eenvoudig aan te brengen. 


De halsband is niet geschikt voor katten. Bij Brekz kunt u anti-vlooien en tekenmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Canishield Halsband Hond Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Haal de halsband pas vlak voor aanbrengen uit het beschermende sachet. Bevestig de halsband niet te los en niet te strak rond de nek van uw hond. Houdt twee vingers ruimte tussen de halsband en de nek van de hond. Knip het overtollige gedeelte van de band af (ca. 5cm voorbij de gesp). Controleer regelmatig of de band niet te strak of te los zit en pas indien nodig de lengte aan door de gesp in te knijpen en de band in de juiste positie te schuiven.
Niet gebruiken bij honden met huidlaesies, honden met een bekende overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij katten; deltamethrin is schadelijk voor katten.

Samenstelling Beaphar Canishield Halsband Hond Groot

Deltamethrin 1.04g, Carbon Zwart, Geëpoxideerde sojaolie, Diisonyl adipaat, Trifenylfosfaat, Polyvinylchloride, Calciumstearaat, Zinkstearaat, Stearinezuur.

Ander product?


Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze halsband? Kijk dan eens naar Beaphar Canishield Halband Hond klein/middelgroot. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met al onze anti-vlooien en tekenmiddelen.

https://www.brekz.nl/29463-home_default/beaphar-canishield-halsband-hond-groot.jpg
18.49 2019/01/01
33192
15833
Beaphar Canishield Halsband Hond Groot > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,49
2 stuks
€ 35,95
3 stuks
€ 49,95

TickLess

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten is het ideale middel om vlooien en teken uit de buurt van uw hond of kat te houden. Om precies te zijn: een straal van 1.5 meter. Dit werkt door middel van een ultrasone impulsen die als een heel zacht geluid worden uitgezonden. Dit geluid vinden de vlooien en teken vervelend en daarom zullen ze niet op de hond of kat afgaan. Impulsen gaan niet op en daarom is het product duurzaam. De TickLess Pet hang je aan de halsband of tuig en daarna kan het zijn werking doen. De werking is niet gebaseerd op de chemische stoffen of geuren en is dus niet schadelijk voor kinderen. Omdat de Tickless Pet niet schadelijk is, kan het ook gebruikt worden door puppies, kittens, drachtige, zieke of zogende dieren. Daarnaast heeft het geen bijwerkingen of bijeffecten. De batterij werkt 10 tot 12 maanden. 

 • Houdt vlooien en teken in een straal van 1.5 meter uit de buurt
 • Zendt ultrasone impulsen uit en is dus duurzaam
 • Is niet schadelijk voor puppies, kittens, drachtige, zieke of zogende dieren
 • Werkt 10 tot 12 maanden

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

Verwijder het plastic om de lithium batterij te laten werken. Vier lichtflitsen betekent dat de Tickless Pet werkt en aanstaat. Na dit moment is de batterij ongeveer een jaar houdbaar. Om te checken of het apparaat nog steeds werkt drukt u op de knop. Hij werkt nog wanneer u een lichtflits ziet. De TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten is waterproof, maar vermijd langdurig contact met water. Het is bijvoorbeeld aan te raden om hem af te doen voordat uw huisdier gaat zwemmen. Wanneer de TeckLess Pet toch nat wordt kunt u hem drogen met een handdoek of met een haardroger op gemiddelde warmte.

Brekz beveelt aan om regelmatig te controleren of uw huisdier niet is gebeten door een vlo of teek, geen enkel product werkt namelijk 100%. 

Ander antivlo- en tekenmiddel? 

Bent u niet op zoek naar een apparaat, maar naar een farmaceutisch product dat werkt teken vlooien en teken? Bekijk dan eens onze Antivlo en teken pagina. Hier verkopen we onder andere de Frontline Combo Spot-On Hond M.

TickLess
https://www.brekz.nl/3427-home_default/tickless-vlooien-en-tekenverjager-voor-honden-en-katten.jpg
21.99 2019/01/01
Inmiddels vastgenaaid Aa de halsband anders rammelde het bij elke stap. Nog geen vlo of teek ontdekt, sinds 2 weken
Heel tevreden mee
sinds 2 weken in gebruik en 1 maal een teek gevonden vroeger bijna dagelijks wegens aanwezigheid van veel bomen en struiken in de tuin.
heel goed product, mijn kat zijn huid en haar glanst . geen gedoe met pipetjes en creme's die stinken , Antonella
Werkt goed. Tot dusverre. Weet nu nog niet of het blijvend en voor een lange periode is. We zijn pas 2 weken onderweg. Op dit moment tevreden
Is gemakkelijk in gebruik, aan brengen en 1 jaar vrij van teken.
Bestellen en het pakje komt op tijd bij de klant.
Het product is gemakkelijk in gebruik en niet giftig
Werkt super echt een aanrader
Onze hond heeft heen vlooien en teken, maar ik weet niet of dat komt door deze tickless verjager, Zij heeft nl. ook een seresto band aan.
Handige oplossing tegen vlooien en teken voor de hond. Dankjewel
Heel goed product, mijn kat draagt geen bandje maar deze hanger verdraagt hij goed. Geen teek of vlooi te zien in zijn vacht
makkelijk aan de riem vast te maken. Snel geleverd.
4886
2535
TickLess vlooien- en tekenverjager voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Oranje OP = OP
€ 21,99
Zwart
€ 21,99
Bruin
€ 21,99