Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Soopa Chews Zoete Aardappel hondensnack

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Per 3
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
Per 5
€ 26,95 (€ 5,39/ct)
€ 26,95 (€ 5,39/ct)

Soopa Chews Zoete Aardappel Hondensnack is een heerlijke, gezonde traktatie voor uw hond. Rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

  • 100% natuurlijk
  • Vegetarische hondensnack
  • Hypoallergeen
  • Graanvrij

Meer informatie

Soopa Chews Zoete Aardappel hondensnack 

Soopa chews Zoete Aardappel Hondensnack is een gezonde, hypoallergene vegetarische hondensnack voor de hond. Zoete aardappel is van nature rijk aan vitamine, mineralen en anti-oxidanten. Het bevat een goede bacterie die helpt bij het ondersteunen van het verteringssysteem. Daarnaast is zoete aardappel is ook rijk aan carotenoïden, zoals caroteen. Carotenoïden helpt bij het versterken van gezichtsvermogen en het immuunsysteem van uw huisdier. Deze heerlijke snack bevat enkel 100% zoete aardappel, zonder kunstmatige toevoegingen. 

Bij Brekz kunt u Soopa Chews hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Chews Zoete Aardappel Hondensnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Soopa Chews Zoete Aardappel Hondensnack Ingrediënten

Samenstelling: 100% Zoete aardappel

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (4,5%), vet (0,72%), ruwe vezels (2,5%), vocht (11,9%), ruwe as (2,2%)
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Soopa Chews hondensnack? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de smakelijke Soopa Chews Dental Sticks Kool & Appel. Voor overige gezonde snacks kunt u kijken op de pagina met al onze natuurlijke kauwproducten.