Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier

Productinformatie
3 x 250 ml
€ 5,95 (€ 7,93/l)
€ 5,95 (€ 7,93/l)
6 x 250 ml
€ 10,95 (€ 7,30/l)
€ 10,95 (€ 7,30/l)
24 x 250 ml
€ 40,95 (€ 6,83/l)
Meest verkocht
€ 40,95 (€ 6,83/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier is een heerlijke dorstlesser, speciaal voor uw hond. Een ideale traktatie, zonder koolzuur en alcohol, bijvoorbeeld voor wanneer er iets te vieren valt. Cheers!

  • Met kipsmaak
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Alcoholvrij

Meer informatie

Productinformatie Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier 

Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier is een heerlijke drank voor uw hond. Dit biertje, met kipsmaak en extracten van mout en gerst, bevat geen alcohol en koolzuur. Het hondenbier is gemaakt van de beste ingrediënten, die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn. Nu zijn ze verwerkt in deze drank, om uw hond eens goed te verwennen. 

Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier is een smakelijke dorstlesser, maar is geen vervanging van het water wat uw hond elke dag nodig heeft. Het is een gezonde en natuurlijke beloningsdrank, zonder kunstmatige toevoegingen. 

Kenmerken Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier

  • Bevat geen alcohol en koolzuur
  • Gezonde en natuurlijke drank
  • Zonder kunstmatige toevoegingen 
  • Met de beste ingrediënten

Bij Brekz kunt u Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Samenstelling Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier

Plantaardige eiwitextracten en maltextracten 0,5%, vlees en vleesbijproducten (1% kip), water 98,5%. Natuurlijke conserveermiddelen: melkzuur en kaliumsorbaat. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 0.8%, ruw vet 0.18%, ruwe celstof 0.18%, ruw as 0.05%, vocht 98.3%. 

Voedingsadvies Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier 

Dit hondenbier is verkrijgbaar in een blikje van 250 ml. Het dient op kamertemperatuur geserveerd te worden, zodat uw hond goed de aroma's kan ruiken. Als het te koud wordt geserveerd, kan uw hond buikpijn krijgen. 

Open het blik hondenbier en schenk een beetje in de drinkbak. Schud hierna voorzichtig de inhoud van het blik en sluit daarbij de opening af met uw duim. Als u hierna het overige bier in de drinkbak schenkt, zal er mooie schuimkraag op het bier ontstaan. Serveer het bier alleen in een schone drinkbak die enkel voor uw hond bedoeld is. Het kan zo zijn dat uw hond even moet wennen aan het hondenbier. Het is immers wat anders dan het water wat hij dagelijks krijgt. Snuffle Dog Beer Chicken hondenbier mag dagelijks worden gegeven als beloning, maar het is geen vervanger van water! Kleine honden mogen een half blikje per keer, middelgrote honden 1 en grote honden 2. 

Bewaar het hondenbier op een koele plek. Ongeopend is het buiten de koelkast 12 maanden houdbaar. Geopend is het in een koelkast op minder dan 5 graden 48 uur houdbaar. 

Ander product? 

Om uw hond extra te verwennen, kunt u ook eens Snuffle Deluxe Box hamburger, bier, frites voor de hond bekijken! Daarnaast vindt u op onze site een groot assortiment aan beloningssnacks.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.