Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pedigree Jumbone Maxi Rund

Productinformatie
Per stuk
€ 2,39
Beschikbaar 06 september
€ 2,39
Per 5
€ 10,95
Beschikbaar 06 september
€ 10,95

Pedigree Jumbone Maxi Rund is een smakelijke en gezonde kauwsnack voor grote, volwassen honden. 

  • Laag vetpercentage van 2%
  • Kauwintensief en veilig
  • Smakelijk en gezond

Meer informatie

 Pedigree Jumbone Maxi Rund hondensnack

Pedigree Jumbone Maxi Rund is de perfecte snack voor uw hond, omdat hij er lang op zal kunnen kauwen. Het is geschikt voor grote, volwassen honden. Deze kauwsnack is veiliger dan een gewoon bot. Een gewoon bot kan namelijk gaan splinteren en dit is niet goed voor bek en gehemelte van de hond. Pedigree Jumbone Maxi Rund is daarnaast erg smakelijk.

De combinatie van een krokant omhulsel en een vulling van vlees zal door uw hond gewaardeerd worden. Deze gezonde snacks zijn ook rijk aan vitaminen, mineralen, calcium en Omega-3-vetzuren. Vitaminen helpen bij versterking van het natuurlijke afweersysteem. Mineralen houden de botten sterk en Omega-3-vetzuren houden uw hond in een goede conditie. Door het lage vetgehalte van 2% is deze snack ook geschikt voor honden met gewichtsproblemen. Pedigree Jumbone Maxi Rund bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

  • Voor grote volwassen honden, ook voor honden met gewichtsproblemen
  • Kauwintensief en veiliger dan botten
  • Smakelijk door het knapperige omhulsel en de vulling van vlees
  • Rijk aan vitaminen, mineralen, calcium en Omega-3-vetzuren
     

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Pedigree Jumbone Maxi Rund tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Pedigree Jumbone Maxi Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Pedigree Jumbone Maxi Rund

Pedigree Jumbone Maxi Rund is aanvullend voer en kan dus niet als een volledige maaltijd aan de hond gegeven worden. Aangeraden wordt om honden die meer dan 20 kg wegen, tot één stuk per week te geven. Pas de hoofdmaaltijd van uw hond aan op de hoeveelheid kauwsnack die u gegeven heeft. Niet geschikt voor honden die minder dan 8 kg wegen of minder dan 9 maanden oud zijn. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij de snack. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
  

Ingrediënten Pedigree Jumbone Maxi Rund

Granen, plantaardige bijproducten, suiker, vlees en dierlijke bijproducten (o.a. 4% rund), mineralen, plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, zaden, kruiden.

Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen
Vitamine A 5.030 IE/kg, vitamine E 50,4 mg/kg, ijzersulfaat-monohydraat 50.4 mg/kg, conserveermiddelen.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (7.5%), ruw vet (1.8%), ruwe vezel (2.5%), calcium (0.6%), fosfor (0.4%)
 

Andere hondensnack? 

Bent u op zoek naar hondenkoekjes in plaats van een kauwsnack? Bekijk dan onze Hondensnacks pagina. Hier vindt u onder andere de Farmbone Lam en rijst voor de hond.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (3)
04-11-2019
4
4
4
4
4
Kruising Sint Bernard x Berner Sennen hond vind ze heerlijk. Ze moet ook echt even haar best doen. Ze krijgt het alleen op een actieve dag, want het is wel een groot ding!!
30-10-2019
4
4
4
4
4
Heerlijke kluiven maxi is wel een enorme kluif echt voor grote honden
31-08-2018
4
4
4
4
4
Mijn hond eet dat heel graag Hij heeft er zeker geen last van aan zijn maag want vroeger had hij een hele gevoelige maag