Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hokamix Honden Snack Petit

Productinformatie
800 gram
€ 19,75 (€ 24,69/kg)
€ 19,75 (€ 24,69/kg)
2.25 kg
€ 52,49 (€ 26,25/kg)
€ 52,49 (€ 26,25/kg)

Het originele Hokamix recept in combinatie met smakelijk kippenvlees

Hokamix Snack Petit bestaat uit het originele Hokamix recept in combinatie met smakelijk kippenvlees. Elke Hokamix Snack Petit bevat 1 gram kruiden. Hierdoor hebben de snacks dezelfde positieve werking als Hokamix Kruiden. Zo kunnen honden op een gezonde manier worden verwend.


Meer informatie

Hokamix Honden Snack Petit

Hokamix Honden Snack Petit is een aanvullend voer met kip en ondersteunt huid, vacht en vitaliteit van uw pup en kleine hond. Deze aanvullende voeding bevat een zorgvuldige samenstelling van kippenvlees en diverse kruiden en is aangevuld met vitaminen, mineralen en spoorelementen. De kruiden helpen de spijsvertering en stofwisseling gezond te blijven. De gezondheid van het functioneren hiervan heeft weer invloed op de gezondheid van de huid en vacht. Zo ondersteunt het product over een brede linie de gezondheid van uw hond. Het product is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Resultaten zijn na ongeveer zes weken gebruik zichtbaar.

  • Houdt spijsvertering en stofwisseling gezond
  • Ondersteunt de weerstand, conditie en vitaliteit
  • Verzorgt de huid en zorgt voor een glanzende vacht
  • Geschikt voor pups en honden tot 5 kg
  • Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u de beste beloningssnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Honden Snack Petit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Honden Snack Petit staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
    

Gebruik Hokamix Honden Snack Petit

Beginnen kan bij pups vanaf een leeftijd van 3 weken met een dosering van 1 Snack Petit per kilogram lichaamsgewicht, tot maximaal 5 snacks. Het product is geschikt voor honden met een gewicht tot 5 kg. 

Bouw de dagelijkse dosering langzaam op. Bewaren op kamertemperatuur in een afgesloten verpakking. Eerste effecten zullen zichtbaar zijn na ongeveer 6 weken gebruik. De werkzaamheid van de ingrediënten neemt na een jaar langzaam af.
    

Ingrediënten Hokamix Honden Snack Petit

Alfalfa, brandnetel, kalmoes, zaden (anijs, lijnzaad), vrouwenmantel, echte guldenroede, heermoes, sint janskruid, longkruid, duizendblad, cayennepeper, rozemarijn, driekleurig viooltje, zeewier, vlees en dierlijke bijproducten (van kip).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (22,5%), ruw vet (7,3%), ruwe celstof (7%), ruwe as (5,4%), vocht (9,8%). 
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gezonde beloning voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Renske Gezonde Beloning Crunchy Lam.