Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Tennisbal voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 0,99
€ 0,99
Per 4
€ 3,49
€ 3,49

Tennisbal voor de hond is een tennisbal met verschillende kleuren, waar u en uw hond mee kunnen apporteren. 

  • Leuk uiterlijk
  • Makkelijk terug te vinden
  • Bevat 6 stuks 

Meer informatie

Tennisbal voor de hond

De Tennisbal voor de hond is een leuk en voordelig balletje, waarmee u samen met uw hond kunt apporteren. Een tennisbal is het meest gebruikelijke speelgoed om mee te apporteren en daarom is de kans dat uw hond het leuk vindt erg groot! Dit is echter geen gewone tennisbal. Aan de vrolijke kleuren en de afgebeelde poot afdruk is te zien dat hij bedoeld is voor honden. Dit geeft de tennisbal niet alleen een leuk uiterlijk, het is ook gemakkelijk om hem terug te vinden tijdens het spelen. De kleur en print kunnen afwijken van het plaatje, maar de grootte is altijd hetzelfde. In een verpakking zit 1 stuk of 6 stuks. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste speelballen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tennisbal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere speelbal? 

Bent u op zoek naar een ander soort bal voor de hond? Bekijk dan ons Apporteerspeelgoed Ballen assortiment. De Rubber Bal met Bel aan Slingerkoord Hondenspeelgoed is een alternatief dat ver weg te slingeren is omdat de bal aan een lang touw hangt. 


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
27-11-2018
4
4
4
4
4
de bal is hard en heeft weinig 'springeffect'
09-12-2017
4
4
4
4
4
De hond is helemaal verzot op haar tennisbal. Beslist een goede aankoop.
13-01-2017
4
4
4
4
4
Het botst niet als een tennisbal...