Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Rubberen Speelbal met bel voor de hond

Klein
€ 1,99
€ 1,99
Groot
€ 3,25
€ 3,25

De Rubberen Speelbal met bel voor de hond is een speelgoedbal met een belletje erin. Dit geluid maakt uw hond enthousiast en hij zal zich prima kunnen vermaken!

  • Voordelig
  • Duurzame stof 
  • Verschillende maten 

De kleine bal is wit gemarmerd van kleur, de grote is in de kleur oranje


Rubberen Speelbal met bel voor de hond

De Rubberen Speelbal met bel voor de hond is stevig speelgoed, verkrijgbaar in twee verschillende maten. De speelballen hebben een ronde vorm en bevatten bolletjes aan de buitenkant. Aan de binnenkant zit een belletje. Dit zal uw hond erg leuk vinden en hij zal zich dan ook uren kunnen vermaken. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijk rubber dat erg duurzaam is. Dit maakt hem nog voordeliger, omdat hij minder vaak vervangen hoeft te worden. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Rubberen Speelbal met bel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Afmetingen Rubberen Speelbal met bel voor de hond

Klein: doorsnede van circa 5 centimeter
Groot: doorsnede van circa 6,5 centimeter


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Van dit sap maken ze eerst latex en vervolgens rubber. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas sinds het chemisch bewerkbaar werd, is het echt veel gebruikt. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Ander hondenspeelgoed?

Bent u niet op zoek naar speelgoed met een belletje, maar naar speelgoed met piep? Bekijk dan ons Piepspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere het Beeztees Latex Hondenspeeltje Fishies. Dit zijn zes verschillende visjes, gemaakt van stevig latex.
 


4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
28-11-2018
4
4
4
4
4
Leuk speeltje voor jonge honden
23-04-2018
4
4
4
4
4
Toffe producten, goede kwaliteit maar toch een fijne prijs. Snelle service en levering. Ben heel tevreden!
06-03-2018
4
4
4
4
4
de hond speelt er graag mee!
08-07-2017
4
4
4
4
4
Stevig balletje die niet bezwijkt onder veel gekauw. Het belletje nodigt extra uit tot spelen!