Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Piepbal Voetbal voor de hond

Productinformatie
Wit
€ 4,49
€ 4,49

Piepbal Voetbal voor de hond is een latex speelbal in twee verschillende maten en is geschikt voor iedere hond.

  • Leuke speelbal voor de hond
  • Met piep
  • Verkrijgbaar in twee kleuren (Wit is bijna uitverkocht)

Meer informatie

Piepbal Voetbal voor de hond

Piepbal Voetbal voor de hond is een latex speelbal in twee verschillende maten en is geschikt voor iedere hond. Deze stevige latex speelballen nodigen uit tot spelen. Dankzij de ingebouwde piep is het voor uw hond nog leuker om er lekker mee aan de haal te gaan.
De Piepbal Voetbal voor de hond is er in twee verschillende maten met beide hun eigen kleur:

  • Wit (doorsnede): 10 cm
  • Geel (doorsnede): 8 cm
 
Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Piepbal Voetbal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klein latex speeltje? Kijk dan eens bij het Latex Biggetje voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (4)
25-06-2019
4
4
4
4
4
Het zijn goede ballen voor mijn hond om mee te spelen
06-01-2019
4
4
4
4
4
onze Schotse collie Elio heeft hier al uren speelplezier aan gehad. Het is zijn nieuwe favoriete speelgoed (hij is gek op speelgoed dat lawaai maakt). ik heb er nog een aantal besteld.
09-09-2018
4
4
4
4
4
Binnen een uur had de hond het piepend geluidje al kapot gebeten, was jammer!
06-07-2018
4
4
4
4
4
Helaas slechte beoordeling. Piepje van dit hondendpeeltje was na 10 minuten spelen al kapot. Als reactie kreeg ik van Brekz dat het speeltje niet bedoeld was om op te bijten ... een hondenspeeltje waar niet op gebeten mag worden ?!?