Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Flostouw gekleurd 95 cm 5-knoops

Per stuk
€ 14,95
€ 14,95

Flostouw gekleurd 95 cm 5-knoops is een flostouw voor de hond en is bedoeld als speeltje en tegen tandplak.

  • Leuk hondenspeelgoed
  • Tegen tandplak
  • 100% katoen

Flostouw gekleurd 95 cm 5-knoops

Flostouw gekleurd 95 cm 5-knoops is een flostouw voor de hond en is bedoeld als speeltje en tegen tandplak. Het flostouw heeft 5 knopen, bestaat voor 100% uit katoen en is voorzien van vrolijke kleuren. Het is daarmee niet alleen een leuk speelgoed voor uw hond, maar ook een probaat middel tegen tandplak en een slechte adem. De ideale manier om gezond te combineren met vermaak dus. Dit product is in een grote uitvoering en is daardoor goed geschikt voor honden van wat grotere rassen.

Bij Brekz kunt u de beste flostouwen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw gekleurd 95 cm 5-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een wit flostouw voor de grotere hond? Kijk dan eens bij het Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops. Een overzicht van al onze flostouwen vindt u hier.


4
4
4
4
4
2 / 5 (2)
17-01-2019
4
4
4
4
4
Na 2 dagen de knopen al grotendeels uit elkaar gebeten door onze 2 jaar oude Labrador Coco!
20-04-2017
4
4
4
4
4
Deze flostouw lag binnen enkele dagen uit elkaar. Kon door het hele huis touwtjes rapen. Raad eigenlijk niemand aan om een flostouw aan te schaffen. Daar ze ook de los gekomen touwtjes door slikken en dan komt het in hun darmgestel in. En het is niet goed. Eigenlijk alle flostouwen uit de handel.