Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Dental Care Kluif Rood voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 9,99
€ 9,99

De Dental Care Kluif Rood voor de hond is een speeltje gemaakt van rubber dat tandplak en tandsteen voorkomt en het tandvlees masseert. 

  • Mintgeur voor een frisse adem
  • 16 cm lang
  • Leuk om mee te spelen

Dental Care Kluif Rood voor de hond

De Dental Care Kluif Rood voor de hond is een speeltje dat een gebitsverzorgende werking heeft. De stevige rubberen kluif zorgt ervoor dat de tanden van uw hond mooi schoon en gezond blijven en dat de vorming van tandsteen en tandplak tegengegaan wordt. Ook masseert het speeltje het tandvlees. Daarnaast heeft de kluif een mintgeur. Hierdoor krijgt uw hond een frissere adem. Het speeltje heeft een lengte van 16 centimeter en is beschikbaar in de kleur rood met leuke witte details. Dit product van het merk Beeztees is geschikt voor alle soorten honden. Uw hond zal uren speelplezier hebben van deze fantastische kluif!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het product is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

  • Gaat tandplak- en tandsteenvorming tegen
  • Masseert het tandvlees
  • Met mintgeur voor een frisse adem
  • Van stevig rood en wit rubber
  • Voor uren speelplezier
     

Bij Brekz kunt u de beste speeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Care Kluif Rood voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenspeeltje?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Dental Care Kluif Rood voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hondenspeeltjes. Hier vindt u bijvoorbeeld het Massief rubberen bot voor de hond of het Flosstouw Gekleurd 38 cm 2-knoops.


4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
10-03-2017
4
4
4
4
4
Geen lang speelplezier binnen een half uur waren de zijkanten helemaal kapot toen vielen de ringen eraf .Echt balen weg 10.euro