Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kong Floating Wubba maat XL voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 12,99
€ 12,99

Kong Floating Wubba maat XL voor de hond is een waterdicht en lichtgevend hondenspeeltje voor in het water en in de sneeuw.

  • Blijft drijven
  • Geschikt voor gooi- en trekspelletjes
  • Verkrijgbaar in geel, groen en oranje

Kong Floating Wubba maat XL voor de hond

Kong Floating Wubba maat XL voor de hond is een hondenspeeltje speciaal voor spelletjes in het water en in de sneeuw. Hij is gemaakt van lichtgevend en waterdicht neopreen, zodat hij goed zichtbaar is en ook blijft drijven. Het speeltje heeft slierten en is daardoor leuk om mee te gooien en trekken. De Kong Floating Wubba maat XL voor de hond is 35,9 x 9 x 9 cm groot en verkrijgbaar in de kleuren geel, groen en oranje.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

  • Waterdicht en lichtgevend hondenspeeltje
  • Geschikt voor gooi- en trekspelletjes
  • 35,9 x 9 x 9
  • Verkrijgbaar in geel, groen en oranje

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes kopen. Bestel bijvoorbeeld de Kong Floating Wubba maat XL voor de hond gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd!

Ander hondenspeeltje dan Kong Floating Wubba maat XL voor de hond?

Ook voor andere hondenspeeltjes, zoals rubberen speelballetjes met een bel of een drijvende bal met koord van nylon kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele overzicht aan apporteerspeelgoed bekijkt u ons overzicht of bekijk ons aanbod aan speelgoed van Kong.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
28-04-2017
4
4
4
4
4
Makkelijk redelijk goedkoop en gemak. Thuis kijken wat er te koop is