Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

TPR frisbee voor de hond

Productinformatie
Oranje
€ 6,25 (€ 6,25/ct)
€ 5,31 (€ 5,31/ct)
€ 6,25 (€ 6,25/ct)
€ 5,31 (€ 5,31/ct)
Oranje per 2
€ 11,95 (€ 5,98/ct)
€ 10,16 (€ 5,08/ct)
€ 11,95 (€ 5,98/ct)
€ 10,16 (€ 5,08/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

De TPR frisbee voor de hond is een leuk rubberen hondenspeeltje om mee te apporteren. De frisbee kan ook gekoeld worden om mee te spelen tijdens hete dagen of bij het wisselen van tanden.

  • Duurzaam hondenspeelgoed
  • Gemaakt van stevig rubber
  • Recyclebaar

Meer informatie

Productinformatie TPR frisbee voor de hond

De TPR frisbee voor de hond is een leuk apporteerspeeltje om samen mee te spelen. Een extra voordeel van dit speelgoed is dat u het in de vriezer kunt leggen, enkele uren voor gebruik, zodat het verkoelend werkt wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld op hete zomerdagen of wanneer uw pup tanden wisselt. Ook overmatige speekselvorming kan dan tijdens warm weer worden voorkomen. De frisbee is gemaakt van Thermo Plastic Rubber (TPR) wat zowel de positieve eigenschappen van kunststof als van rubber heeft. Het is zacht, flexibel, sterk en recyclebaar. De afmeting is 12 centimeter. Een leuk en duurzaam speeltje!

Bij Brekz kunt u de TPR frisbee voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de leukste rubberen hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een ander rubberen speeltje voor de h́ond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar TPR halter voor de hond. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.