Apporteer speelgoed hond

Massief rubberen bot voor de hond

Massief rubberen bot voor de hond
Massief rubberen bot voor de hond
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Massief rubberen bot voor de hond

Productinformatie
4
4
4
4
4
(5)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Het Massief rubberen bot voor de hond is een stevig en duurzaam bot, waar uw hond urenlang op zal kunnen kauwen en mee spelen.

  • Stevig rubber
  • Goed voor het gebit
  • Stuitert bij gooien

Meer informatie

Massief rubberen bot voor de hond

Het Massief rubberen bot voor de hond is een stevig speeltje, waar uw hond zich urenlang mee zal kunnen vermaken. Het massieve rubber zorgt ervoor dat het bot stevig is. Hij zal er lang op kunnen kauwen, want dit is veel duurzamer in vergelijking met echte, eetbare botten. Kauwen is goed voor de tanden en het tandvlees. Daarnaast is het rubberen bot ook met z'n tweeën te gebruiken, want wanneer hij gegooid wordt stuitert hij alle kanten op. Dit levert extra veel speelplezier op! 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste botten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Massief rubberen bot voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Van dit sap maken ze eerst latex en vervolgens rubber. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas sinds het chemisch bewerkbaar werd, is het echt veel gebruikt. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Afmetingen Massief rubberen bot voor de hond


Groot: 20 cm


Ander bot?

Bent u op zoek naar een echt bot? Bekijk dan onze Kauwproducten pagina. Hier verkopen we verschillende soorten botten. Een voorbeeld is de Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm)


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (5)
14-02-2024
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
een goede en stevige kluif voor de hond.
26-11-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Het ruikt heel sterk, ik kan de geur niet plaatsen. De hond ook niet; waar hij eigenlijk altijd overal wel mee wil spelen is dit het eerste wat hij, na uitgebreid snuffelen, laat liggen. Als ik ermee gooi is hij wel geïnteresseerd maar doordat hij eerst snuffelt heb ik dus het idee dat hij het ook vindt ‘stinken’. Het stuitert trouwens ook niet, zoals de review aangaf.
02-05-2021
1
2
3
4
5
Superleuk product, ruikt heerlijk naar vanille, enkel jammer dat je de kleur niet kunt kiezen. Heb nu een fushia voor mijn stoere bull terrier reu
04-04-2017
1
2
3
4
5
De hond is er blij mee. Al zou een kleinere beter zijn geweest
12-04-2023
1
2
3
4
5
Goed en sterk voor een Duitse herder


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.