Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(1)

Gladiator Bottle Booster voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
€ 15,25 (€ 15,25/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Gladiator Bottle Booster voor de hond is een rubberen bal waar gebruikte petflessen in geschroefd kunnen worden.

• Leuke rubberen bal

• Uren speelplezier


Meer informatie

Productinformatie Gladiator Bottle Booster voor de hond

Gladiator Bottle Booster voor de hond is een leuke rubberen bal waarin u een gebruikte petfles in kan schroeven. Het kan daardoor makkelijk gebruikt worden als een apporteerspeeltje. Heeft u een bijtgrage hond? Dan is dit het ideale speeltje! 

Met Gladiator Bottle Booster voor de hond heeft uw trouwe viervoeter uren speelplezier. Bovendien kunt u de fles op warme zomerdagen met water vullen. 

Bij Brekz kunt u Gladiator Bottle Booster voor de hond goedkoop online bestellen? Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld? 

Ander speelgoed?

Deze Dentalstrong Rubber Bal Groot heeft in het midden een flostouw, waardoor het ook nog de gezondheid van de tanden bevordert. Bent u nog op zoek naar een ander speeltje voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenspeelgoed vindt u een handig overzicht van de speelgoedartikelen in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-06-2019
1
2
3
4
5
Zeer goed product. Het is al jaren het enige speelgoed waarmee mijn Duitse herder Mackenzie wil spelen. In geen enkele dierenspeciaalzaak was het nog te verkrijgen, tot ik het op jullie site terugvond. Hartelijk dank daarvoor.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.