Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
€ 15,95 (€ 15,95/ct)

De Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden is een speeltje met een flostouw voor extra reiniging van het gebit tijdens het spelen.

  • Reinigt de tanden tijdens het spelen
  • Met mintsmaak voor een frisse adem
  • Geschikt voor alle honden

Meer informatie

Productinformatie Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden is een speeltje wat tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door de bal heen loopt een flostouw. Door te spelen met het flostouw kan tandplak op de tanden worden verminderd en/of verwijderd. Ook bevordert de Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden een frisse adem door de mintsmaak van het product. Dit speeltje is geschikt voor alle honden en heeft een afmeting van 10 cm doorsnede. Dit product van Dentalstrong is verkrijgbaar in de kleur groen.

  • Speeltje geschikt voor alle honden
  • Met flostouw voor reiniging van de tanden
  • Met mintsmaak voor frisse adem
  • Verkrijgbaar in de kleur groen (met wit)
  • Afmeting 10 cm doorsnede.
      

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief speeltje voor het flossen van de tanden van uw hond, bijvoorbeeld Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops? Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
30-08-2018
1
2
3
4
5
une balle un tout petit peu plus petite et,le jouet serait mieux apprécié par mon beauceron

Translate to English